Tgrt Haber

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Akaryakıta yeni zam yolda! İşte güncel benzin ve motorin fiyatları

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: TGRT Haber
21 Ağustos 2023 09:07 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 09:30
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Akaryakıta yeni zam yolda! İşte güncel benzin ve motorin fiyatları
akaryakıta zam,motorine zam,motorin,zam,benzin,akaryakıt zammı,motorin zammı

Seçim sonrası art arda gelen zamlar sonrası akaryakıt fiyatları durmak bilmiyor. Petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve dövizdeki değişiklikler motorin ve benzine zam olarak yansıyor. Akaryakıt fiyatları bir kez daha artacak. Motorininin litresine 1 lira zam yapılacak. İşte güncel benzin ve motorin fiyatları

Dövizdeki değişiklikler ve petrol fiyatlarındaki oynaklık akaryakıta zam olarak yansımaya devam ediyor. Akaryakıta yeniden zam geliyor. Motorine yapılacak zam bu gece yarısından sonra pompaya yansıyacak.

MOTORİNE ZAM GELECEK

Motorine 22 Ağustos 2023 Salı gününden itibaren geçerli olmak 1 lira zam bekleniyor. Gece yarısından sonra pompaya yansıyacak fiyat artışıyla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 37 lira 84 kuruştan, Ankara'da 38 lira 41 kuruştan ve İzmir'de ise 38 lira 58 kuruştan satılacak.

TÜM SEKTÖRLERİ ETKİLEYECEK

Benzin ve motorine seçimden bu yana gelen ve yüzde 100’e varan zamların, gelecek dönemde nakliyeden ulaşıma kadar domino etkisi yaratacağı ile ilgili endişeler sıklıkla dile getiriliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet21 Ağustos 2023 13:01

Bı durun diyin şu zamlara gücümüz kalmadı artık

Sonraki Haber Yükleniyor...