Tgrt Haber

Bakan Bayraktar'dan TTK işçi alımı ile ilgili açıklama: Görevlendirmelere başlayacağız

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 11:17 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 11:22
Bakan Bayraktar'dan TTK işçi alımı ile ilgili açıklama: Görevlendirmelere başlayacağız
ttk,TTK 2 bin personel alım,ttk işçi alımı,maden işçisi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TTK'ya 2 bin yeni işçi alımı müjdesi verdiğini hatırlatarak, "Bunların bir kısmı başladı, bir kısmı şu anda eğitimde. Dolayısıyla işçilerimizi alıyoruz yavaş yavaş. Eğitimleri sonrasında da görevlendirmeye başlayacağız. İnşallah ileride istihdamı daha da artıracak" dedi.

Bakanı Alparslan Bayraktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 bin işçi alımı ile ilgili sözlerini hatırlatarak "İnşallah ileride istihdamı daha da artıracak, TTK'yi daha güçlü hale getirecek çalışmalarımızı da hep birlikte yürütüyoruz" dedi.

Zonguldak temasları kapsamında TTK Genel Müdürlüğünü ziyaret eden Bayraktar, TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğüne bağlı maden ocağında işçilerle bir araya geldi.

TTK'YA 2 BİN YENİ İŞÇİ ALIMLARI DEVAM EDİYOR

Bakan Bayraktar, genel seçimlerden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TTK'ya 2 bin yeni işçi alımı müjdesi verdiğini hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Bu işçilerimizi aldık. Bunların bir kısmı başladı, bir kısmı şu anda eğitimde. O arkadaşlarımızla da görüşeceğim. Dolayısıyla işçilerimizi alıyoruz yavaş yavaş. Eğitimleri sonrasında da müesseselerimizde görevlendirmeye başlayacağız. İnşallah ileride istihdamı daha da artıracak, TTK'yi daha güçlü hale getirecek çalışmalarımızı hep birlikte yürütüyoruz."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...