Tgrt Haber

Bakan Bilgin'den bayram ikramiyesi açıklaması: Yüzde 82 zam yapıldı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
25 Mart 2023 22:21 - Güncelleme : 25 Mart 2023 22:41
Bakan Bilgin'den bayram ikramiyesi açıklaması: Yüzde 82 zam yapıldı
Bakan Bilgin,EYT

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yüzde 82 zamla 2 bin TL’ye yükseltilen bayram ikramiyesiyle ilgili Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Milyonlarca EYT'linin merakla beklediği müjdeyi de duyurdu. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “En düşük emekli maaşına yaptığımız artıştan sonra Bayram ikramiyesini de yüzde 82 zamla 2 bin TL’ye yükseltiyoruz. Bu düzenlemeden EYT kapsamında emekli olacaklar dahil olmak üzere 15,6 milyon emeklimiz yararlanacak. Türkiye Cumhuriyeti sosyal devlet anlayışıyla emeklilerinin yanında” ifadelerini kullandı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURDU

Ramazan ve Kurban bayramlarında 1.100 TL olarak ödenen ikramiye miktarı, 2 bin TL’ye yükseltilmesi müjdesini dün Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu.

En düşük emekli maaşın 5 bin 500 TL’den 7 bin 500 liraya çıkarılmasını içeren kanun teklifi de TBMM Başkanlığı’na sunuldu. 18 maddelik teklife ilişkin detayları AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş paylaştı.  

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...