Tgrt Haber

Benzin ve motorine indirim veya zam var mı? (21 Temmuz 2022 akaryakıt fiyatları)

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
21 Temmuz 2022 08:56 - Güncelleme : 21 Temmuz 2022 09:03
Benzin ve motorine indirim veya zam var mı? (21 Temmuz 2022 akaryakıt fiyatları)
petrol,benzin,motorin,brent petrol,akaryakıt

Petrol piyasası geçen haftadaki dip dalgalanmanın ardından yeni haftaya yükseliş ile başladı. Pazartesi gününden bu yana yukarı yönlü az da olsa hareket eden Brent petrol, 106 dolar seviyesinde işlem görüyor. Küresel gelişmeler akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilerken sürücüler tarafından benzin ve motorine indirim haberini dört gözle bekliyor. Ancak sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre akaryakıt fiyatlarında herhangi bir değişiklik beklenmiyor. İşte 21 Temmuz 2022 güncel akaryakıt fiyatları...

Brent petrol varil fiyatı Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın çıkmasından bu yana geçtiğimiz haftalarda en düşük seviyelere geriledi. 96 dolara kadar gerileyen daha sonra 106 dolara kadar tırmanan brent petrolün üzerindeki baskı Fed’in faiz hamleleriyle değerlenen doların ürün talebini düşürmesi sonucu son haftada azaldı.

BIDEN’IN ZİYARETİ PETROLÜN ATEŞİNİ ÇIKARDI

ABD Başkanı Biden’ın Suudi Arabistan ziyaretinden petrol üretimine dair net bir sonuç çıkmaması, petrol fiyatlarını yukarı çeken başlıca etken oldu. Amerikan Petrol Enstitüsü'nün dün açıklanan ABD ham petrol stoklarının geçen hafta yaklaşık 1,9 milyon varil arttığını gösteren verisi ile son 24 saatte sınırlı gerileme yatay seyire giren Brent petrolde bugün açıklanacak haftalık ham petrol ve yakıt envanteri verileri bekleniyor.

BENZİN VE MOTORİNDE İNDİRİM VAR MI?

Vatandaşlar ve sürücüler tarafından yakından akaryakıt fiyatlarında herhangi bir indirim veya zam yapılıp yapılmayacağı vatandaşlar tarafından takip ediliyor. En son geçtiğimiz günlerde benzinin litre fiyatına 96 kuruşluk indirim yapılmıştı. 21 Temmuz 2022 tarihinde; benzin ve motorin fiyatlarında herhangi bir zam ya da indirim haberi bulunmuyor.

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 21 TEMMUZ 2022 

  • İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 22,69
  • İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 25,40 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10,79 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 22,68 TL
  • İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 25,43 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 11,03 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı 22,80 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı 25,56 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı 11.05 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı 22,82 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı 25,50 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı 10,73 TL

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...