Tgrt Haber
Tgrt Haber

Bitcoin hafta sonu da güldürmedi: 20 bin doların altına düştü!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
19 Haziran 2022 11:45 - Güncelleme : 19 Haziran 2022 11:50
Bitcoin hafta sonu da güldürmedi: 20 bin doların altına düştü!
b,kripto

Son birkaç aydır sert düşüşler yaşayan Bitcoin, hafta sonu da yatırımcılarını yine hüsrana uğrattı. Kripto'nun amiral gemisi, bu kez 20 bin doların altına geriledi.

Kripto paralardaki sert düşüş devam ediyor. Yatırımcılar, coinlerde yaşanan düşüşlerden dolayı hüsrana uğramış durumda. Özellikle pandemiden sonra sallantıda olan ve defalarca kez gündeme gelen Bitcoin, son birkaç haftadır neredeyse çakılma noktasına geldi.

Uzmanlar, uzun zamandır Bitcoin'de sert düşüş yaşanacağına dair uyarılar yaparken, beklenen oldu. Kripto paraların amiral gemisi Bitcoin, bu hafta en son 18ay içerisinde en sert düşüş rekorunu kırdı. Öyle ki bu durum, yatırımcıların yüzünü hafta sonu da güldürmedi.

BITCOIN, 18 BİN DOLARA GERİLEDİ

Henüz haftanın son günü, yani Cuma günü 20 bin doların altına gerileyen Bitcoin, Pazar günü 18 bin dolara gerileyerek Aralık 2020'den bu yana en sert düşüşünü yaşadı. Aralık'taki rakam ise bilmeyenler için 17.601 dolardı.

Bitcoin hafta sonu da güldürmedi: 20 bin doların altına düştü!

Bitcoin, güncel olarak 18.560 dolar bantlarında seyrediyor. Ancak bu düşüş sadece Bitcoin'de yok. Ayrıca en büyük ikinci kripto para birimi Etherium'da benzer şekilde sert düşüş gösteriyor. Cumartesi günü bin dolar altına gerileyen Ether, yüzde 11 daha düşüş yaşayarak 975.24 dolara geriledi. Bu, Etherium'un Ocak 2021'den bu yana en düşük seviyeye gerilediğini gösteriyor.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...