Tgrt Haber

Emekli bayram ikramiyesine zam SON DAKİKA! Bayram ikramiyelerine ne kadar zam yapıldı, kaç TL olacak?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
16 Şubat 2024 15:07 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 15:11
Emekli bayram ikramiyesine zam SON DAKİKA! Bayram ikramiyelerine ne kadar zam yapıldı, kaç TL olacak?
Emekli,Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün konuşmasında emeklilere de sevindiren haberi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'nun Altınordu ilçesinde yapılan mitinginde emeklilere bayram ikramiyesi zammını duyurdu. Vatandaşlar ise emekli bayram ikramiyesine zam mı geldi, ne kadar merak ediliyor. İşte emekli bayram ikramiyesi zammı..

Emeklilere bayram ikramiyesi haberi verildi. Milyonlarca vatandaş ise emekli bayram ikramiyesine zam mı geldi, ne kadar sorularını araştırmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'nun Altınordu ilçesindeki seçim mitinginde müjdeyi duyurdu. Detaylar...

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ZAM MI YAPILDI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Ordu'nun Altınordu mitinginde emekliye bayram ikramiyesi zammını duyurdu. Erdoğan'ın zam haberini duyurduğu sözleri şöyle:

"Emeklilerimize yaptığımız tek seferlik 5 bin liralık ödemenin, en düşük maaşı 10 bin liraya çıkarmanın maliyeti 300 milyar liradan fazladır. Önümüz Ramazan, arkası bayram. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de bütçe imkanını zorlama pahasına artış planlıyoruz. Önümüzdeki bayramda bu rakamı 3000 liraya çıkartacağız."

Emekli bayram ikramiyesine zam SON DAKİKA! Bayram ikramiyelerine ne kadar zam yapıldı, kaç TL olacak? - 1. Resim

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ SORGULAMA NEREDEN YAPILIR?

Emekli bayram ikramiyesi ve seyyanen ödeme sorgulaması yapmak için e- Devlet uygulamasını kullanabilirsiniz. 

Emekliler için Bayram İkramiyesi ve Seyyanen Ödeme Sorgulama için tıklayınız

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...