Tgrt Haber

Engelli memur atamasında sonuç tarihi belli oldu!

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: TGRT Haber, Anadolu Ajansı
17 Şubat 2024 14:59 - Güncelleme : 17 Şubat 2024 15:00
Engelli memur atamasında sonuç tarihi belli oldu!
,engelli personel,engelli memur adayları,ÖSYM,personel alımı,sonuç açıklama

Kamuya engelli memur ataması yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ÖSYM tarafından başvurusu alınan engelli memur alımı için sonuçların açıklanacağı tarihi duyurdu.

Kamuya 2 bin 392 yeni engelli ataması için geçtiğimiz günlerde ÖSYM tarafından tercih başvuruları alınmıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş personel alımı için sonuç tarihi ile ilgili açıklama yaptı.

ENGELLİ MEMUR ATAMASI SONUÇ TARİHİ BELLİ OLDU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Pazartesi günü 2 bin 391 engelli vatandaşın daha kamu kurumlarına yerleştirileceğini söyledi.

Atamaların pazartesi günü yapılacağını söyleyen Bakan Göktaş, “Böylelikle kamudaki engelli memur sayımızı 68 bin 396'ya çıkarmış olacağız.” dedi.

TERCİH BAŞVURULARI OCAK AYINDA TAMAMLANMIŞTI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulüyle kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirmeler için tercihler 10-19 Ocak 2024 tarihleri arasında alınmıştı.

EKPSS TERCİH SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecek.

 

 

Kaynak: TGRT Haber, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...