Tgrt Haber

İşinsanı Talip Ekşi, yeni şirketi Corative’i duyurdu

07 Kasım 2022 11:33 - Güncelleme : 07 Kasım 2022 13:17
İşinsanı Talip Ekşi, yeni şirketi Corative’i duyurdu
ekonomi

Uluslararası anlamda önemli bağlantılar ve birçok işbirlikleri ile bilhassa Orta Doğu’da sağlık sektöründe önemli bir yer elde etmek istediklerini açıklayan Ekşi, şimdiden birçok doktor ve sağlık kuruluşu ile iletişim ve ticari konularda anlaşmalar gerçekleştirdiğini belirtti.

Corative’i Antalya’da kurduklarını ve İstanbul, Antalya gibi şehirlerin katkısı ile Türkiye’nin son yıllarda sağlık turizmiyle ilgili dünyada özel bir konumda bulunduğunu belirten Talip Ekşi,  “Medikal estetik, dental, saç ekimi vs gibi alanlarda Türkiye tüm dünyadan hastaların tercih ettiği öncelikli ülkelerden biri ve biz de ülkemizin bu başarısını doğru girişimlerle artırmayı düşünüyoruz. Bunun için de en önemli unsurun dünya ile doğru iletişim ve pazarlama olduğunu düşündük ve Corative’i de bu nedenle kurduk. Corative’in dünyada saygınlık ve ticari anlamda büyük hedefleri olan hekim ya da sağlık kuruluşlarının öncelikli adresi olacağını düşünüyoruz çünkü bununla ilgili çok özel uluslararası işbirlikleri gerçekleştirdik. Örneğin, Corative 500’e yakın medya kuruluşu ve 50’ye yakın uluslararası kongre ile ciddi bağlantıları olan da bir girişim. Bu sadece sağlık alanında değil, diğer alanlarda da sık rastlanılmayacak ciddi bir network. Ayrıca yine kamu ilişkileri konusunda da bağlantılarımızı güçlendirmeye devam etmekteyiz.” şeklinde açıklamada bulundu. Ekşi ayrıca 2023 yılında Dubai’de de ofis açma niyetinde olduklarını sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...