Tgrt Haber

Emekliye seyyanen zam kapısı aralandı! Kulis bilgilerini SGK uzmanı İsa Karakaş verdi

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: tgrthaber.com.tr
08 Mart 2024 17:45 - Güncelleme : 09 Mart 2024 12:02
Emekliye seyyanen zam kapısı aralandı! Kulis bilgilerini SGK uzmanı İsa Karakaş verdi
Emekli Maaşı, Seçim Vaatleri, Seyyanen Zam

SGK Uzmanı İsa Karakaş’tan seyyanen zam ile ilgili dikkat çeken kulis bilgisi geldi. Emekliler için seyyanen zam kapısının aralandığını ifade etti. AK Parti tarafından özellikle seçim öncesi emeklileri rahatlatacak çarpıcı açıklamaların detayları verildi. Peki, emekliye seçim öncesi seyyanen zam müjdesi gelir mi? İşte TGRT Haber’e özel açıklamalar…

Türkiye seçimlere hazırlanırken meydanların ‘emekli’ ile ilgili vaatlerde yankılanıyor. Seçim çalışmalarında adaylardan emekliyi merkeze alan söylemler yükselirken, AK Parti tarafından gelen sinyaller umutları biraz daha artırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “En düşüğü 10 bin lira olan emekli maaşı, vatandaşlarımız için yeterli değil. Emekli maaşlarını arzu ettiğimiz düzeye nasıl yükselteceğiz? Daha fazla çalışacak, daha çok gelir elde edecek ve kazançtan emeklilerimize hak ettiği kazancı vereceğiz.” Açıklamaları dikkat çekmişti. AK Partili Muhammet Emin Akbaşoğlu emekli zammına ilişkin, "Emeklilerimiz başta olmak üzere bütün çalışanlarımızla ilgili daha iyileştirici, alım gücünü arttırıcı değerlendirmelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız" ifadeleri zam ile ilgili yeşil ışığı yaktı.

KULİS BİLGİSİ SIZDI, SGK UZMANI İSA KARAKAŞ EMEKLİYE MÜJDEYİ VERDİ

TGRT Haber YouTube kanalında Alper Altun’un sunduğu 'Bi Bakalım' programına katılan SGK Uzmanı İsa Karakaş, kulislerde konuşulan ve emeklilere seçim öncesi için düşünülen zam müjdesini açıkladı.

İsa Karakaş, “Ben hiçbir zaman karamsar olmadım. Emekliler biliyorlar, temmuz ayının başından beri seyyanen zammın elzem olduğunu söyledik. Emeklilerin durum belli. Biz malumun ilanını konuşuyoruz. Emeklilere seçim öncesi 5000 TL seyyanen zam gelebilir." dedi. 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Erol10 Mart 2024 08:20

Duyda inanma 12077 seyyanen ne 5000 ni

Torun 9 Mart 2024 19:54

Zaten çok düşük emekli aylığımız birde siz umut vermeyin on bin ile ne yapılır.

Kadir 9 Mart 2024 10:39

Benim kök maaşım 3 kere yapılan zamla 8bin oldu.İstenen pirim 5900 ben 6200 ile emekli oldum.Düşürülen ABO ile mağdur olduk

Esnaf bekliyoruz 9 Mart 2024 07:12

SSK Bağkur eşitliği gelmedi hala esnaf bekliyor

Sonraki Haber Yükleniyor...