Tgrt Haber

LMKD hisse ne zaman işlem görecek? Limak Doğu halka arz sonuçları açıklandı mı?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2024 10:55 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 10:51
LMKD hisse ne zaman işlem görecek? Limak Doğu halka arz sonuçları açıklandı mı?
Halka arz,Borsa

LMKD hissenin ne zaman borsada işlem göreceği merak edilenler arasında yer aldı. Halka arz ile ilgilenen vatandaşlar Limak Doğu halka arzının sonuçlarını da araştırmakta. 14-15-16 Şubat tarihlerinde halka arz olan LMKD hisse ile ilgili detaylar...

Limak Doğu halka arzına dair merak edilenler ne zaman borsada işlem görecek sorusu ile araştırılıyor. 16,20 TL'den halka arz olan LMKD hissesinin halka arz sonuçları açıklandı mı merak ediliyor. Halka arz takip edenlerin gündeminde yer alan Limak Doğu halka arzı ile ilgili detaylar...

LMKD HİSSE NE ZAMAN BORSADA İŞLEM GÖRECEK?

Limak Doğu halka arz 22 Şubat günü işlem görmeye başlayacak.

LİMAK DOĞU HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Limak Doğu halka arz sonuçları açıklandı. KAP'ta yer alan bilgiler şöyle:

"Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin paylarının halka arzına ilişkin talep toplama işlemleri, “Sabit Fiyatla Talep Toplama” yöntemiyle, 14 – 15 – 16 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleşmiştir. Halka arzda birim fiyat 16,20 TL olarak açıklanmış olup, halka arz edilen 155.930.000 TL nominal değerli payların satışı gerçekleştirilmiş; buna göre halka arz büyüklüğü 2.526.066.000 TL olmuştur. Halka arzda; Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara nihai tahsisat tutarının yaklaşık 2,02 katı, Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılara yaklaşık 10,00 katı oranında talep gelmiştir. Halka arz fiyatı üzerinden yatırımcı grubu bazında gelen talep, halka arz tahsisatı ve dağıtım bilgisi aşağıdaki tabloda yer almaktadır."

LMKD hisse ne zaman işlem görecek? Limak Doğu halka arz sonuçları açıklandı mı? - 1. ResimLİMAK DOĞU HALKA ARZ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

LMKDC halka arzı katılım endeksine uygundur. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...