Tgrt Haber

Mehmet Şimşek'in adı yetti, SASA hisseleri sert yükseldi

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: Döviz.com
06 Haziran 2023 15:42 - Güncelleme : 06 Haziran 2023 15:45
Mehmet Şimşek'in adı yetti, SASA hisseleri sert yükseldi
borsa,sasa hisseleri,mehmet şimşek

Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olması piyasalarda ılımlı bir hava estirirken borsada ralli yaşandı. Mehmet Şimşek’in daha önce SASA Polyester firmasına danışmanlık hizmeti vermiş olmasıyla şirketin hisseleri de sert yükselişler yaşadı.

Mehmet Şimşek'in Hazine ve Maliye Bakan’ı olması sonrasında bir süre öncesine kadar danışmanlık yaptığı SASA hisselerinde sert yükselişler yaşanıyor.

SON BİR AYDA YÜZDE 57 KAR SAĞLADI

Borsada hisseleri işlem gören SASA’nın yükselişi son dönemde hızlanırken; son bir ayda %57,12, son bir haftada ise %18,72 kazanç sağlaması dikkat çekiyor. SASA paylarındaki hareketin en büyük sebebi olarak ise olarak Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olması gösteriliyor.

MEHMET ŞİMŞEK’İN İSMİ YETTİ

Buna göre Mehmet Şimşek daha önce SASA Polyester firmasına danışmanlık hizmeti vermişti. Bu sebeple SASA payları da Mehmet Şimşek isminin ilk geçtiği 15 Mayıs’ta 39 lira seviyesinden fiyatlanırken, bugün 65,15 lira seviyelerine kadar çıktı.

Kaynak: Döviz.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...