Tgrt Haber

Ninja Traders Kurucusu Kemal Anıl Hiçyılmaz: Hedefim dünyanin en büyük trading topluluğunu inşa etmek

07 Kasım 2022 14:57 - Güncelleme : 07 Kasım 2022 14:59
Ninja Traders Kurucusu Kemal Anıl Hiçyılmaz: Hedefim dünyanin en büyük trading topluluğunu inşa etmek
nft

Gelişen teknoloji ile birlikte meslek ve sektör dağılımları da değişiklik gösterdi. NFT sektörü ise hiç şüphesiz bu sektörlerden biri haline geldi.

“Ninja Squad” adlı NFT koleksiyonu ile adından söz ettiren ve Ninja Traders topluluğunun kurucusu olan Kemal Anıl Hiçyılmaz, genç yaşta bu sektöre yön verenlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Peki, genç yaşta başarıyı yakalayan Kemal Anıl Hiçyılmaz kimdir? Sektöre nasıl başladı? Sektöre yeni girenler neler yapmalı? gibi soruların cevabını bu yazı ile birlikte sizlerle paylaşacağız. 

Kemal Anıl Hiçyılmaz 1992 yılında Yalova’da doğdu. Okan Üniversitesi Radyo Televizyon mezunu olan Hiçyılmaz, sektöre Youtube’a içerik üreterek girdi. Geçimini bir süre Youtube aracılığı ile sağladıktan sonra geçici olarak otomobil alım satımına başladı. Gelişen yenilikleri takip etmesi sebebi ile 2017 yılında kripto para ile tanışarak bu sektöre tüm birimini yatırdı ve ardından iflas etti. Fakat her girişimcinin anlattığı başarı hikayeleri gibi hiçbir zaman vazgeçmedi ve tüm odağını bu sektöre yöneltmeyi seçti. 2019 yılında bir trading topluluğu olan Ninja Traders'ı kurup 100 binin üzerinde komünite üyesi topladı. 2021 yılı itibarı ile NFT sektörünün gelişmesiyle Ninja Squad NFT projesini hayata geçirdi. 20 kişilik ekibi ile hem kripto hem NFT hem de haber alanında girişimlerini devam ettirmektedir.

Ninja Traders Kurucusu Kemal Anıl Hiçyılmaz: Hedefim dünyanin en büyük trading topluluğunu inşa etmek

NFT SEKTÖRÜNDE MARKA SAHİBİ

Genç girişimci, kripto ve NFT sektöründe marka sahibi olduğunu ve bu sektöre girmek için 2011 yılında internetten para kazanma merakıyla önce Youtube ardından ise kripto ve NFT ile karşılaştığını ve hiçbir zaman vazgeçmediğini vurguladı. İmza attığı projeler arasında ise ninjasquad, ninjanews.io, ninjatools.io, nonfungibledesigns.io yer almaktadır.

SEKTÖRE GİRECEKLER MUTLAKA TAKİP ETMELİ

Hiçyılmaz, sektöre girecek adaylar için hiçbir zaman vazgeçmemelerini ve sektörde tutunabilmek adına yeni oluşumları takip ederek ona göre bir yol izlemelerini vurguladı.

NFT ONUN İÇİN BİR MEYDAN OKUMA

NFT sektöründe adından söz ettiren Hiçyılmaz, NFT koleksiyonu tanıtmak için Frida Kahlo’nun 10 milyon dolarlık çiziminin yakılmasının ardından başlayan akım için, “Sanat eseri yakma akımı bir meydan okuma” şeklinde değerlendirdi.

BODRUMDA 7 ÇOCUK BABASI

Hedefinin dünyanın en büyük trading topluluğunu inşa etmek olduğunu belirten Hiçyılmaz, şu an Bodrum’da yaşıyor. Genç girişimci ve hayvansever kişiliği ile ön plana çıkan Hiçyılmaz, 5 kedi ve 2 köpeği ile birlikte Bodrum’un keyfini çıkartıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...