Tgrt Haber

Ramazan pidesi fiyatıyla Türkiye’nin en ucuzu oldu!

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Mart 2024 14:57 - Güncelleme : 10 Mart 2024 15:01
Ramazan pidesi fiyatıyla Türkiye’nin en ucuzu oldu!

İftar ve sahur sofralarının baş tacı Ramazan pidesi bu yıl pek çok yerde fiyatını ikiye katlarken, enflasyona başkaldıran fırınlarda uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bu Ramazan pide fiyatını gramajını değiştirmeden 7,5 liraya çekti. Fiyatıyla Türkiye’nin en ucuz pidesi oldu.

Ramazan ayı öncesinde pek çok kez tartışmalara konu olan pide fiyatları bu kez enflasyona kafa tuttu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi uygun fiyatlı Ramazan pidesi gündem oldu.

TÜRKİYE’NİN EN UCUZU OLDU

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, gramajını değiştirmeden pidenin fiyatını neredeyse yarı fiyatına çekti. Balıkesir’de 350 gramlık Kare Ramazan Pidesi’nin fiyatını 7,5 lira olarak belirledi. Balıkesirli vatandaşlar, Türkiye’nin en uygun fiyatlı pidesine Fırıntaş büfelerinden ulaşabilecek.

Ramazan pidesi fiyatıyla Türkiye’nin en ucuzu oldu! - 1. Resim

GRAMAJ AYNI AMA EMSALLERİNİN YARI FİYATINA

Sosyal Belediyecilik yönü ile ön plana çıkan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, gramajına göre Türkiye’nin en uygun fiyatlı pidesini bu yılki Ramazan Ayı’nda da Fırıntaş Büfeleri ve satış noktalarından vatandaşlara 7,5 liradan ulaştıracak. Ramazan pidesinin lezzetini ve fiyatını “Balıkesir klasiği” olarak ifade eden Başkan Yücel Yılmaz, hemşehrilerine bereketli ve hayırlı ramazanlar diledi. Ramazan ayı boyunca vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen; somun ekmek, tam buğday ekmeği ve köylü ekmeğinin de üretimi devam edecek.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...