Tgrt Haber

14 Şubat hediyelerinde indirimler! ŞOK Marketleri kataloğunda küçük ev aletlerinde piyasanın yarı fiyatına satış

13 Şubat 2024 12:35 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 09:11
14 Şubat hediyelerinde indirimler! ŞOK Marketleri kataloğunda küçük ev aletlerinde piyasanın yarı fiyatına satış
şok market,14 şubat,indirimler

ŞOK Marketlerde 14 Şubat'a özel birbirinden güzel küçük ev eşyalarında piyasanın yarı fiyatına indirimler! Bunun yanı sıra uygun fiyatlı beyaz eşya ürünleri de raflarda yerini aldı. Ayrıca mobil uygulaması ve internet sitesinde de yer alacak ürünler eve getir kolaylığı sunuyor. İşte 14 Şubat ŞOK Marketlerde indirimler...

Market indirimlerini yakından takip eden vatandaşlar için olmazsa olmaz ŞOK Market 14 Şubat'a özel beyaz eşyalarda muhteşem indirimlere gidiyor. 14 Şubat'ta tüm raflarda ve internet sitelerde bulunacak olan beyaz eşyaların yanı sıra 25 TL ve üzeri de uygun fiyatlı ürünlerden da yararlanılabilecek. Temel ihtiyaçlardan çerez ve abur cubura kadar indirimli ürün listesi tasarlayan ŞOK Marketler 14 Şubat'ta vatandaşların yüzünü güldürecek. 

ŞOK MARKETLERDE 14 ŞUBAT İNDİRİM KATALOGU 

CEPTE ŞOK uygulaması, internet sitesi ve marketlerde yer alan indirim listesinde GAMERS ARENA markalı Gaming PC ve Samsung M58 27 Smart Akılı Monitörler yer aldı. Bunun yanı sıra elektrikli ev aletleri, indirimli kuruyemiş ürünleri, Samsung ve Hoover markaları da var. Tüketicilerin merakla araştırdığı ürünlerin katalog halini yayınlayan ŞOK ürünleri 14 Şubat 09:00 saatinden itibaren satışa sunacak. Özellikle 25 TL üzeri alışveriş sonrasındaki indirimli ürünler merak edildi. 

ŞOK'tan müşterilerini şok edecek indirimler! 14 Şubat ŞOK marketlerde beyaz eşya yağmuru - 1. Resim

SAMSUNG Kurutma çamaşır makinesi 25.999 TL

PHILIPS pompasız su artıma cihazı 3.959 TL

ŞOK'tan müşterilerini şok edecek indirimler! 14 Şubat ŞOK marketlerde beyaz eşya yağmuru - 2. Resim

SAMSUNG bulaşık makinesi 13.699 TL

SAMSUNG çamaşır makinesi 17.999 TL

TEFAL tencere seti 12.799 TL

ŞOK'tan müşterilerini şok edecek indirimler! 14 Şubat ŞOK marketlerde beyaz eşya yağmuru - 3. Resim

Kaynak: TgrtHaber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...