Tgrt Haber

Son dakika! Bitcoin düşerken Binance işlemlerini durdurdu

Editör: Hasan Selçuk Turan / Kaynak: TGRT Haber
13 Haziran 2022 15:38 - Güncelleme : 13 Haziran 2022 15:50
Son dakika! Bitcoin düşerken Binance işlemlerini durdurdu
binance

Binance, Bitcoin çekim işlemlerini askıya aldı. Binance CEO'su Changpeng Zhao sorun kaynaklandığını, 30 dakika içinde çözülmesini beklendiğini söyledi ancak süreç uzadı.

Kripto para piyasasında en büyük kripto para alım satım platformu Binance, Bitcoin işlemlerini geçici olarak durdurdu. Bitcoin’in son 1,5 yılın dip seviyesine gerilediği zaman diliminde gelen “sorun” şüphelere neden oldu.

Gelen son bilgiye göre, Binance kripto para borsasında askıya alınan bazı işlemlerle ilgili olarak Binance CEO'su Changpeng Zhao açıklama yaptı.

Resmi Twitter hesabından açıklama yapan Zhao, sorunun yarım saat içinde çözüleceğini belirtti. Ancak sorun daha uzun sürdü. CEO, paylaşımının 23 dk. sonrasında "çözümün biraz gecikeceğini" söyledi.

Reuters'da yer alan habere göre kripto kredi platformu Celcius tüm takas, transfer ve çekim işlemlerini durdurmuştu. “Piyasa koşullarının” gerekçe gösterildiği bu hamlenin ardından düşüş daha derinleşirken Binance’in Bitcoin işlemlerini durdurması ikinci bir şok etkisine neden oldu.

Bitcoin, Fed'in ABD'de enflasyonun 41 yılın rekorunu kırmasının ardından agresif davranacağı endişesiyle düşüşe geçmiş, Celsius'un kararıyla 25 bin doların altını görmüştü. 

CANLI KRİPTO PARA FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...