Tgrt Haber

Togg'dan Şubat 2023 hatırlatmalı ön sipariş açıklaması

12 Kasım 2022 16:25 - Güncelleme : 13 Kasım 2022 00:14
Togg'dan Şubat 2023 hatırlatmalı ön sipariş açıklaması
Togg,ön sipariş

Yerli otomobil Togg'dan, araca talip olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mesajı sonrası açıklama geldi. Açıklamada ön sipariş sürecinin Şubat 2023'te başlayacağı hatırlatılırken "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı yinelemek isteriz" denildi.

Türkiye'nin vizyon projelerinden yerli otomobil Togg'un resmi sosyal medya hesabından, sıklıkla sorulan ön siparişle ilgili açıklama yapıldı. Yapıaln kamuoyu açıklamasında, Mart 2023 tarihinde yollara çıkacak akıllı cihaza olan ilginin gururla takip edildiği ifade edildi.

Togg tarafından yapılan açıklamada, daha önce de açıkladıkları gibi ön sipariş sürecinin Şubat 2023 itibarıyla başlatılacağı belirtilerek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı yinelemek isteriz" ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/Togg2022/status/1591378409799979008

TOGG AÇIKLAMALARINA DİKKAT ÇEKİLDİ

Paylaşımda, daha önce de açıkladıkları gibi ön sipariş sürecinin Şubat 2023 itibarıyla başlatılacağı anımsatılarak, şunlar kaydedildi:

"O tarihe kadar kullanıcılarımızı merkeze aldığımız #USECASEMobility vizyonumuza uygun bir şekilde sizleri sürece ilişkin bilgilendirmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön siparişler dışında sipariş almadığımızı yinelemek isteriz. Togg hakkındaki tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip etmenizi, Togg tarafından açıklanmayan bilgilere itibar etmemenizi önemle rica ederiz."

Söz konusu tweetin sonuna, "Bizi izlemeye devam edin" notu düşüldü.

İMAMOĞLU TALİP OLMUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İBB'nin 100 adet elektrikli araç talep ettiğine vurgu yaparak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Tarihi Yarımada'da kullanmak için yerli ve milli Togg'dan 100 adet elektrikli araç talebimiz oldu. Bu açıklamayla, Togg'dan sadece Sayın Cumhurbaşkanı'nın sipariş yetkisi olduğunu yani talebimizin karşılanmayacağını öğrendik. Israrla sıramızı bekleyeceğimizi duyururuz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Osma13 Kasım 2022 18:37

Bence ticari düşünceden yoksunları % 25 peşinat ile sipariş kabul edebilirler üretime finans desteği sağlarlar Acaba yerlilik oranı çok düşük olduğu için fiyatını tesbitte sıkıntı çekiyorlar çünkü bir bilyon fiyattan bahsediyorlar batarya fiyatı 500 000 TL civarında buda sadece batarya % 50 motoru ve bazı parçalar dışarıdan hangi fiyattan sipariş kabul edecekler,

Hasan13 Kasım 2022 11:54

Senin bu arabayı isteneninde altında birşeyler yatar hem sen kim oluyosun benden sonrasın sıranı bekliceksin

Sonraki Haber Yükleniyor...