Tgrt Haber

TPAO'dan "hisseler satışa çıkarıldı" iddialarına yalanlama

30 Aralık 2022 23:30 - Güncelleme : 31 Aralık 2022 00:17
TPAO'dan "hisseler satışa çıkarıldı" iddialarına yalanlama
TPAO,Hisse,Son dakika,petrol

Son dakika haberi: Türkiye Petrolleri Anonim Şirketi'nden (TPAO) bazı internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden “yatırım fırsatı” adı altında markanın hisselerinin satışa çıktığı yönündeki iddialara yalanlama geldi.

Türkiye Petrolleri Anonim Şirketi (TPAO), bazı internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden “yatırım fırsatı” adı altında markanın hisselerinin satışa çıktığı yönündeki iddialara yalanladı. Yapılan açıklamada, söz konusu yasa dışı girişimlerde Genel Müdür Melih Han Bilgin'in fotoğraflarının yanı sara markanın logo ve görsellerinin izinsiz kullanıldığını bildirdi.

"SÖZ KONUSU DEĞİL!"

TPAO'nun yüzde yüz kamu sermeyesi bir kamu iktisadi teşebbüs olduğu hatırlatıldı. Açıklamada TPAO markasının halka açık bir şirket olmadığı ver herhangi bir hisse satışı söz konusu olmadığı vurgulandı.

https://twitter.com/trpetrolleri/status/1608915550452985856

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...