Tgrt Haber

Ümraniye'deki kapalı pazara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com.tr
16 May 2024 11:41 - Güncelleme : 16 May 2024 11:44
Ümraniye'deki kapalı pazara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

Ümraniye'de geçen haftalarda hizmete açılan kapalı pazar alanı, alışverişe gelen vatandaşların beğenisini topladı. Hijyenik ve konforlu bir alanda alışveriş yapan vatandaşlar için Ümraniye Belediyesi ücretsiz servis imkanı da sağlıyor.

Ümraniye Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açılan Yamanevler Kapalı Pazar alanı vatandaşların yeni uğrak merkezi olmaya aday. Haftanın 2 günü hizmet veren kapalı pazar alanında çocuk oyun alanı, mescit, çay ocağı ve 300 araç kapasiteli otopark bulunmakta. Çarşamba ve cumartesi günlerinde açılan pazarda mahallelerden her 45 dakikada bir ücretsiz servis kaldırılmakta.

Ümraniye'deki kapalı pazara vatandaşlardan yoğun ilgi - 1. Resim

ESNAF DA VATANDAŞ DA MEMNUN: AVM'Yİ ARATMIYOR

Kapalı pazarın kurulmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar; pazarın, avm kültürünü aratmadığını ve fiyatların uygun olduğunu söyledi.

Ümraniye'deki kapalı pazara vatandaşlardan yoğun ilgi - 2. Resim

İlçeye böyle bir pazarın gerekli olduğunu ifade eden pazar esnafı ve vatandaşlar hizmetlerinden dolayı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür etti.

Kaynak: Tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...