Tgrt Haber

Yeni görüntüler ortaya çıktı: TOGG testleri bir bir geçiyor

06 Kasım 2021 16:17 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 17:23
Yeni görüntüler ortaya çıktı: TOGG testleri bir bir geçiyor
togg

Yerli otomobil TOGG, şasi prototipi yol testi, dayanım testi, aerodinamik ve aeroakustik testlerini başarıyla geçti.

2022 yılının son çeyreğinde seri üretime geçeceği açıklanan Yerli otomobil TOGG’un fabrikasında çalışmalar tüm hızıyla sürerken test aşaması da son sürat devam ediyor. Son olarak İstanbul Park'ta piste çıkan TOGG 0'dan 100 km hıza yalnızca 4,8 saniyede ulaşmış ve büyük heyecan oluşturmuştu.

Türkiye'nin Otomobili TOGG'dan test görüntüleri gelmeye devam ediyor. TOGG, şasi prototipi yol testi, dayanım testi, aerodinamik ve aeroakustik testlerini başarıyla geçti.

Yeni görüntüler ortaya çıktı: TOGG testleri bir bir geçiyor

TOGG'dan yapılan açıklamada, ''Ürün stratejimizin en önemli aşamalarından biri olan test süreçlerimiz, farklı lokasyonlardaki akredite test merkezlerinde başladı. Şasi prototipi yol testi, dayanım testi, aerodinamik ve aeroakustik testlerimiz planlarımız doğrultusunda devam ediyor'' denildi.

İşte o heyecan veren görüntüler:

YERLİ OTOMOBİL İÇİN KRİTİK TARİHLER

TOGG 2022 yılının son çeyreğinde banttan inecek seri üretime geçecek. 2023'ün ilk çeyreğinde ise Türkiye'de satışa sunulacak. TOGG’un Türkiye'de satışa sunulmasının ardından 2024-2025 yılında dünyada satışa çıkacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...