Tgrt Haber

Griezmann Fransa'yı çeyrek finale uçurdu

26 Haziran 2016 16:00
Griezmann Fransa'yı çeyrek finale uçurdu
fransa,irlanda cumhuriyeti,fransa irlanda cumhuriyeti maçı ne zaman,canlı,

Turnuvanın ev sahibi Fransa son 16 turunda İrlanda Cumhuriyeti'yle karşılaşıyor.

Fransa ev sahibi olduğu EURO 2016'da en iyi 8 takım arasına girmeyi başardı. İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşan Fransa 1-0 geriye düştüğü maçta Griezmann'ın arka arkaya bulduğu gollerle rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. 
Horozların çeyrek finaldeki rakibi İngiltere-İzlanda maçının tur atlayanı olacak
Maça iyi başlangıç yapan taraf İrlanda Cumhuriyeti oldu. Henüz 2. dakikada penaltı akzanan İrlanda Cumhuriyeti topun başına geçen  Robbie Brady'nin golüyle maçta 1-0 öne geçti ve ilk yarı da bu skorla tamamlandı. 
İkinci yarıda Fransa rakibi önünde büyük bir baskı kurarken 58 ve 61. dakikalarda  Antoine Griezmann'ın atığı gollerle maçta bir anda 2-1 öne geçmeyi başardı. İki golü sahibi Antoine Griezmann 5 dakika sonra da kendisine yapılan sert bir faül sonucunda Shane Duffy'nin kırmızı akrt görmesini sağladı. Maçın kalan dakikalarda da oyunun hakimiyeti tamamıyla Fransa'daydı ve Horozlar hata yapmayarak karşılaşmayı 2-1 kazanamyı başardı.
Bu sonucun ardından son 8'e kalmayı başaran Fransa'nın rakibi  İngiltere-İzlanda maçının tur atlayanı olacak. Bu maçta cezalı duruma düşen N'Golo Kante    ve Adil Rami forma giyemeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...