Tgrt Haber

Abdülkadir Ömür'ün bonservisi belli oldu!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 17:29 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 17:32
Abdülkadir Ömür'ün bonservisi belli oldu!
Trabzonspor,transfer,Hull City,Abdülkadir Ömür

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City ile anlaşan ve imza için İngiltere’ye giden Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür’ün sözleşme şartları belli oldu. İşte detaylar...

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılmasının ardından ayrılmak istediğini belirten ve birçok kulüpten transfer teklifi alan Abdülkadir Ömür, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'e imza atmak için dün İngiltere'ye gitti.

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Sağlık kontrolünden geçmek için dün Trabzon'dan ayrılarak İngiltere'ye giden 24 yaşındaki futbolcunun sözleşme detayları ortaya çıktı.

Hasan Tüncel'in haberine göre; İngiliz ekibi Hull City, sözleşmesinde zorunlu satın alma maddesi yer alan Abdülkadir Ömür'ün bonservisini almak için 2,5 milyon Euro ödeyecek.

BONUSLARLA 5.5 MİLYON EURO

Trabzonspor'un Abdülkadir Ömür'ün transferinden kazanacağı ücret 2,5 milyon Euro'ya ek bonuslarla birlikte 5.5 milyon Euro’yu bulacak.

Abdülkadir Ömür'ün bonservisi belli oldu!

SONRAKİ SATIŞTAN PAY %50

Abdülkadir Ömür’ün bir sonraki satışından Trabzonspor yüzde 50 pay alacak. Milli futbolcunun sözleşmesinde Türkiye'ye transferi için bir madde olmadığı da ifade edildi.

211 MAÇTA 25 GOL-36 ASİST

24 yaşındaki futbolcu, 8 yıldır formasını giydiği Trabzonspor'da 211 maça çıktı. Abdülkadir, bu müsabakalarda 25 gol atarken 36 da asist yaptı.

Fırtına ile olan sözleşmesi 2027 yılında bitecek olan milli futbolcunun güncel piyasa değeri ise 8 milyon Euro civarında gösteriliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...