Tgrt Haber

Acun Ilıcalı, İrlanda ekibi Shelbourne'deki yatırımlarını sonlandırma kararı aldı

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: Anadolu Ajansı
11 Kasım 2023 13:41 - Güncelleme : 11 Kasım 2023 13:55
Acun Ilıcalı, İrlanda ekibi Shelbourne'deki yatırımlarını sonlandırma kararı aldı
Hull City,Acun Ilıcalı,EFL Championship

İş insanı Acun Ilıcalı, İrlanda Premier Lig ekiplerinden Shelbourne'deki yatırımlarını sonlandırdığı açıkladı. Shelbourne, Acun Ilıcalı'nın hisselerini satın almasının ardından ligde çıktığı 19 karşılaşmada 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, yatırımlarına dair dikkat çeken bir karar açıkladı.

Hull City'nin yanı sıra İrlanda'nın Shelbourne FC ekibine de yatırım yapan Ilıcalı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Shelbourne ekibine yapılan yatırımları sonlandırma kararı aldıklarını açıkladı.

YATIRIMLARIMIZ BAŞKA ÜLKEDE DEVAM EDECEK

"ACM SPORTS olarak; İrlanda’nın değerli kulüplerinden Shelbourne'de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık. Bugüne kadar süregelen işbirliği için Shelbourne ailesine teşekkür ederiz. Futbol alanındaki yatırımlarımızı, yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarımız devam etmektedir."

LİGİ 4. SIRADA TAMAMLADI

Shelbourne, Acun Ilıcalı'nın hisselerini satın almasının ardından ligde çıktığı 19 karşılaşmada 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Kulüp, İrlanda Premier Lig'i lider Shamrock Rovers'ın 12 puan gerisinde 4. sırada tamamladı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...