Tgrt Haber

Acun Ilıcalı, 'gelecek' planını açıkladı: Yeni takım satın alıyor

09 Aralık 2022 17:11 - Güncelleme : 09 Aralık 2022 17:26
Acun Ilıcalı, 'gelecek' planını açıkladı: Yeni takım satın alıyor
Acun Ilıcalı,Hull City

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, futbol yatırımlarına devam etmek istediğini söyledi. Genç yeteneklerin gelişmesine yardımcı olabilecek bir takım almayı planladığını belirten Ilıcalı, "Bu benim başka bir hayalim ve bunu gerçekleştirmeye çalışıyorum. Umarım başarabiliriz" dedi.

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, yeni projesini açıkladı. Yaz transfer döneminde alt yapıya takviye yapan Hull city'de hiçbir oyuncunun A takıma yükselememesi Ilıcalı'nın ana gündem konusu oldu.

TEKNİK DİREKTÖRDEN RAPOR

Bu doğrultuda menajer Liam Rosenior'ın A takıma gelmenin ve becelerilerini göstermenin zorluğuna dikkat çektiğini aktaran Ilıcalı, "Lewis-Potter ve Greaves'in geçmişteki yükselişleri, transferlerin pek olmamasından kaynaklıydı. Transfer yokken bu gençler yeteneklerini gösterebilecek şekilde oynuyorlardı. Biri Premier Lig'e gitti, diğeri parlamaya devam ediyor" diye konuştu.

Acun Ilıcalı, 'gelecek' planını açıkladı: Yeni takım satın alıyor

PROJESİNİ TARAFTARA ANLATTI

Ilıcalı, gençlerin A takıma yükselmesi için bunu sağlayabilecek ortamın oluşturulması için düşündüğü planları taraftara anlattı. Acun Ilıcalı, rekabetçi bir ligde bir kulüp daha almak istiyor. Böylece genç oyuncuların Hull City'nin A takımına yükselmeden önce orada üst düzey futbola adapte olabilmeleri planlanıyor. 

Hull City'nin patronu, "Fikrim genç yeteneklerimizi geliştirmemize yardımcı olabilecek başka bir takım almak. Bunu başararak gençlerimize yardımcı olacak bir takım ve ayrıca o ligde birkaç genç oyuncuyu daha kadroya katmak istiyorum. Rekabetçi maçlarda kendilerini geliştirerek daha yüksek seviyelere çıkmamıza yardımcı olurlar. Bu benim başka bir hayalim ve bunu gerçekleştirmeye çalışıyorum. Umarım başarabiliriz" dedi.

Acun Ilıcalı'nın hangi kulübü satın alacağı ise merak konusu oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...