Tgrt Haber

Acun Ilıcalı'dan Ozan Tufan ve İrfan Can Kahveci açıklaması

04 Temmuz 2023 14:49 - Güncelleme : 04 Temmuz 2023 14:59
Acun Ilıcalı'dan Ozan Tufan ve İrfan Can Kahveci açıklaması
Acun Ilıcalı,Ozan Tufan,transfer,Beşiktaş,Hull City,Championship,Fenerbahçe,İrfan Can Kahveci

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'den transferinin gündemde olmadığını belirtti. Ilıcalı, Ozan Tufan'ın Beşiktaş'a gideceği iddialarıyla ilgili de konuştu.

Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek Championship ekibi Hull City'de takımın sahibi Acun Ilıcalı düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Kahveci'yle ilgili gelen transfer sorusunu cevaplayan Acun Ilıcalı, milli futbolcunun transferinin gündemde olmadığını söyledi.

Acun Ilıcalı açıklamasında, "Benim böyle konularda ilk yapacağım hamle sayın başkan Ali Koç'la görüşmek olur. Şu anda böyle durum söz konusu değil. İrfan'ı çok severim. Çok büyük bir yetenek. Fenerbahçe'nin onu tutmak isteyeceğini düşünüyorum. Aksi bir durum olur takdir ettiğim bir futbolcu." dedi.

"OZAN TUFAN, TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTEMİYOR"

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Ozan Tufan ile ilgili de konuştu.

Şu anda milli futbolcunun Türkiye'ye dönmek istemediğini belirten Acun Ilıcalı, "Beşiktaş benim için çok değerli bir camia. Beşiktaş'ın değeri her zaman benim için büyüktür. Bazı konuşmalar olması normal. Ozan çok değerli, Beşiktaş çok değerli. Bu ikisinin buluşması normal olurdu ama biz olmasaydık. Normal şartlarda Ozan, Beşiktaş'a giderdi. Ona biz İngiltere'de çok güzel bir ortam sağladık. Hull City maçlarının bir bölümünde mutlaka tezahüratlar yapıyorlar ona. Premier Lig hayalini taşıdığı için, bizimle Premier Lig'i zorluyor durumda. Buradaki konu Beşiktaş'ı tercih etmemesi değil. Türkiye'ye dönmek istemiyor şu anda. Şu anda çok mutlu. Bu sene bizim için çok özel bir sene. Bizimle birlikte kalacak." değerlendirmesinde bulundu.

Championship'te geride kalan sezonda Hull City formasıyla 44 maçta süre alan Ozan Tufan 8 gol kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...