Tgrt Haber

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan, Beşiktaş maçı sonrası hakeme tepki

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
30 Aralık 2022 12:20 - Güncelleme : 30 Aralık 2022 12:26
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan, Beşiktaş maçı sonrası hakeme tepki
adana demirspor,murat sancak

Beşiktaş ile Adana Demirspor karşılaşmasında siyah-beyazlılar 1 golle kazanan taraf olurken, Başkan Murat Sancak hakeme tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, evinde Akdeniz ekibi Adana Demirspor'u ağırladı. 

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Montella yönetiminde 11 maçtır yenilmeyen Adana Demirspor'u 1-0'lık skorla geçerken, Başkan Murat Sancak maçın ardından hakemlere sitem etti.

90 DAKİKA VAR'LA SEYREDİN

Geçen sezon Adana'da oynanan ve 1-1 biten Beşiktaş maçındaki kararlarıyla Adana Demirspor cephesinin tepkisini çeken Ali Şansalan, bu sezon da Beşiktaş - Adana Demirspor karşılaşmasında görev aldı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan, Beşiktaş maçı sonrası hakeme tepki

İlk sezon aynı hakeme tepki gösteren Murat Sancak, son karşılaşmada da yine hakemi eleştirdi. İşte Twitter'da paylaşım yapan Murat Sancak'ın açıklamaları:

"Şansalan'ı geçen seneki muhteşem maçından sonra dünkü maç için de tebrik ediyorum. Özetten değil; 90 dakika yardımcılarınla, VAR'la beraber seyredin. Elinizi vicdanınıza koyun ama her şeye rağmen sorumlu siz değilsiniz. Hz. Ömer ne der, 'Sorumlu benim' NOKTA" 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...