Tgrt Haber

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık'a dev tepki!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2023 23:08 - Güncelleme : 02 Şubat 2023 23:19
Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık'a dev tepki!
Adana Demirspor,Fenerbahçe,,Ali Palabıyık

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısında tartışmalı kararlar veren hakem Ali Palabıyık sosyal medyada gündem olurken binlerce futbolseverden büyük tepki gördü.

Adana Demirspor ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı Süper Lig mücadelesinin ilk yarısına hakem Ali Palabıyık damga vurdu. Özellikle sarı-lacivertli taraftarlarının tepki gösterdiği Palabıyık hakkında binlerce mesaj paylaşıldı.

Ali Palabıyık, sezonun ilk yarısında Galatasaray-Alanyaspor mücadelesini yönetmişti. O karşılaşmada da tartışmalı kararlara imza atan Palabıyık'a uzun bir süre maç alamamıştı.

JESUS ÇILGINA DÖNDÜ, KIRMIZI GÖRDÜ

Karşılaşmanın 90+10. dakikasında Fenerbahçe, Miha Zajc'ın yerde kaldığı pozisyonun ardından frikik bekledi. Ali Palabıyık'ın devam kararı sonrası yedek kulübesi ayağa kalktı. Son düdüğün ardından Jesus koşarak sahaya girdi ve Ali Palabıyık'a tepki gösterdi. Hakem, Jesus'a kırmızı kart gösterdi.

ALİ PALABIYIK'A DEV TEPKİ!

Maçın hakemi Palabıyık, pozisyonu izlemek için VAR monitörüne gitmezken verilen karar sonrası oyuncular ve Jorge Jesus uzun süre itirazda bulundu. Sarı-lacivertli taraftarlar da kararın yanlış olduğu yönünde çok sayıda paylaşım yaparken futbol yorumcuları da Palabıyık'a sert tepki gösterdi. İşte o paylaşımların bazıları:

Fırat Günayer: "Mert Hakan'ın sayılmayan golüyle ilgili, "el var ya da yok" tartışmasına girmeyeceğim. Sadece şunu anlamadım. Aşırı net ve bariz pozisyonlarda bile hakeme "gel izle" diyen VAR sistemi, bu kadar tartışmalı bir pozisyonda neden Ali Palabıyık'ı VAR'a çağırmadı?"

Serdar Ali Çelikler: "Mert Hakan'ın sayılmayan golüyle ilgili, "el var ya da yok" tartışmasına girmeyeceğim. Sadece şunu anlamadım. Aşırı net ve bariz pozisyonlarda bile hakeme "gel izle" diyen VAR sistemi, bu kadar tartışmalı bir pozisyonda neden Ali Palabıyık'ı VAR'a çağırmadı? Anası ayrı, Babası ayrı operasyon çocuğu olan Ali Palabıyık denen şikeci, Galatasaray’ı doğradıktan sonra yediği kesiği affettirmek için şimdi Fenerbahçe’yi doğruyor."

Turgay Demir: "Ali Palabıyık bir net golü, ve bir net penaltıyı yedi…"

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hakan 3 Şubat 2023 11:20

Bu palabıyık Galatasaray Alanya'yı 2_0 yenerken maçın önüne geçip Galatasaray a kıytırık 2 kırmızı kart vererek Alanya maçının 2_2 berabere tamamlanmasına ve Galatasaray in puan kaybına neden olmuştu ozaman bu cikcik ağlayan fener ve camiası çok mutluydu!!! Ben diyorum bu ALİ PELUŞ BIYIKLİ hakem falan değildir EYYAMCİ KİBİRLİ Dengesiz Tutarsız biridir!!!

Sonraki Haber Yükleniyor...