Tgrt Haber

Adana Demirspor'da flaş gelişme: Balotelli Adana'yı terk etti!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
29 Ağustos 2022 16:40 - Güncelleme : 29 Ağustos 2022 16:44
Adana Demirspor'da flaş gelişme: Balotelli Adana'yı terk etti!
balotelli,adana demirspor

Adana Demirspor'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli'nin, özel bir uçakla şehri terk ettiği ortaya çıktı. Sosyal medyada da dolaşan resimler, yıldız futbolcunun Adana ekibinden ayrılacağını gösteriyor.

Son dönemde transfer haberleriyle gündeme gelen Mario Balotelli için yeni bir gelişme yaşandı. Takımda da sorunlar yaşadığı iddia edilen Balotelli'nin, Adana'dan özel bir uçakla ayrıldığı görüntüleri sosyal medyaya düştü. 

Adana Demirspor'dan ayrılmak isteyen ve son olarak da Ümraniyespor maçının bitiş düdüğünün ardından Vincenzo Montella ile yaşadığı olayla gündeme gelen İtalyan golcü Mario Balotelli'nin kız arkadaşıyla birlikte Adana’dan ayrıldığı iddia edildi. Fotoğrafın yayılmasıyla Adana Demirspor taraftları da Balotelli'nin gidişine paylaştıkları tweet'lerle karşılık verdi.

BALOTELLI, ADANA'YI TERK ETTİ

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta Balotelli’nin, Adana Havalimanı’ndan özel bir uçağa bindiği görüldü. 32 yaşındaki futbolcu ve Adana Demirspor’un sosyal medya hesaplarından ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak sön dönemde yıldız futbolcunun kadroda yer almaması, ayrıca Ümraniyespor maçında yaşanan gerilim de tüm iddialı doğruluyor. 

Adana Demirspor'da flaş gelişme: Balotelli Adana'yı terk etti!

Konuya ilişkin kulüplerden açıklama gelmezken, Başkan Murat Sancak durumun 1-2 gün içerisinde netleşeceğini söylemişti. Yıldız futbolcunun özel uçakla şehirden ayrılması ise, başka takıma transferinin gerçekleşeceği iddialarını güçlendiriyor. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...