Tgrt Haber

Al Nassr taraftarına Ronaldo şoku: 2 hafta sahalarda yok!

05 Ocak 2023 16:54 - Güncelleme : 05 Ocak 2023 16:55
Al Nassr taraftarına Ronaldo şoku: 2 hafta sahalarda yok!
ronaldo,futbol,

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer olurken, Suudi Arabistan ekibi yıldız futbolcuyu iki hafta oynatamayacak. İşte nedeni...

Portekizli milli futbolcu Cristiano Ronaldo, bu haftanın başlarında Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile anlaştı.

Manchester United ile yaşanan sorunların yanı sıra, Dünya Kupası'ndan da elenerek kötü bir yılı geride bırakan Ronaldo, yeni takımıyladaiki maça çıkamayacak.

RONALDO İKİ MAÇ YOK

Ronaldo'nun Manchester United'da oynarken yaşadığı bir olay, Suudi Arabistan'da da peşini bırakmadı. 37 yaşındaki oyuncu, Everton maçında tünele doğru giderken bir rakip taraftarın eline vurmuştu.

Cep telefonu kırılan taraftar, daha sonra Ronaldo'nun özrünü kabul etmemişti. AS gazetesinin haberine göre, Ronaldobu olay nedeniyle 2 maç ceza aldı.

Portekizli yıldız, United'tan ayrılmasına rağmen cezadan kurtulamadı. Ronaldo bugün oynanacak ve tüm biletleri satılan Al Taee maçı ve ardından da Al Shabab deplasmanında forma giyemeyecek.

Yıldız isim ilk maçına 21 Ocak'ta Al Ittifaq karşısında çıkacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...