Tgrt Haber
Tgrt Haber

Ali Koç'tan ayrılık kararı alan Arda Güler'e gönderme: Demek ki imzalar...

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
05 Temmuz 2023 17:13 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 17:35
Ali Koç'tan ayrılık kararı alan Arda Güler'e gönderme: Demek ki imzalar...
Arda Güler,Fenerbahçe,transfer,Ali Koç

İspanyol devleri Barcelona ve Real Madrid'in transfer kıskacında olan Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, tercihini başkent ekibinden yana yaptı. Arda ayrılık kararını yönetime bildirirken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan genç yıldıza sitem dolu bir gönderme geldi. Koç, Arda'nın takımda kalmak istemediğini duyurdu.

Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye transferiyle Türk futbolunun son dönemde kazandığı en büyük yeteneklerden biri olan Arda Güler veda ediyor. Adı bir süredir Barcelona ve Real Madrid ile anılan genç oyuncu, tercihini son anda Madrid ekibinden yana kullandı.

Arda'nın transferi İspanyol basını tarafından da manşetlere taşınırken, 18 yaşındaki genç yıldız ayrılık kararını Fenerbahçe yönetimine de resmen iletti ve takımda kalmak istemediğini bildirdi.

ALİ KOÇ'TAN ARDA'YA SİTEM

Sözcü'nün haberine göre; Ali Koç, Arda Güler'in takımdan ayrılma kararına tepki gösterdi. Arda, ailesi ve temsilcileri geri adım atmayınca sinirlendiği öğrenilen Koç'un "Demek ki imzalar gönüllere atılmıyormuş" diyerek kararı kabullendiği belirtiliyor. 

Öte yandan Ali Koç, İsmail Kartal ile düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, "Arda Güler, Fenerbahçe'de kalmayacak çünkü Fenerbahçe'de kalmak istemiyor" dedi.

AYRILIĞI RESMEN DUYURU

Ali Koç konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Milyonlarca Fenerbahçe taraftarı, Arda'yı bağrına bastı. Deplasman gittiğimiz şehirlerde de ne kadar bir sempatiye sahip olduğunu biliyoruz. Milyonlara süreci anlatmamız lazım. Onlar da bilmeyi hak ediyor. Süreç sonuçlanmadı. Süreç bittikten sonra bütün gelişmeleri, detaylı bir şekilde anlatma borcum var. Arda'nın bu kadar istenmesi, Türk futbolunun gururudur. Arda ne yaparsa yapsın... Birçok genç yolladık yurt dışına ama hepsi geri dönüyor. Ne olursa olsun, Allah en hayırlısını yazsın. net bir şey söyleyebilirim. Fenerbahçe'de kalmak istemiyor. Fenerbahçe'de kalma imkanı sunan teklifler vardı, ona da saygı duymak lazım. Hangi şartlarda ayrılacağı netleştikten sonra gerekli açıklamaları yapacağım. Arda gelecek sezon Fenerbahçe'de olmayacak."

Ali Koç'tan ayrılık kararı alan Arda Güler'e gönderme: Demek ki imzalar...

İMZA TÖRENİNDEKİ SÖZLERİ GÜNDEME GELDİ

Fenerbahçe Kulübü, Mart 2022'de genç futbolcularıyla yeni sözleşme imzalamış ve toplu bir imza töreni gerçekleştirmişti. Törende konuşan Arda Güler, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Başta üzerimde emeği olan aileme çok teşekkür ederim. Tüm hocalarıma çok teşekkür ederim. Burada sizlerle beraber olmak benim için büyük bir onur ve gurur. İnşallah hepimiz Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet ederiz. İyi başarılar sağlarız. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Sözleşme bizim için biraz prosedür. Biz zaten Fenerbahçeliyiz, burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Oynadık, oynamaya da devam edeceğiz. İnşallah bu kulübe çok katkımız olacak. İyi ki Fenerbahçe. Alex benim çocukluk idolüm. İnşallah onun gibi iyi bir oyuncu olabilirim. İnşallah onun kadar buraya hizmet edebilirim."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...