Tgrt Haber

Ali Koç'un 'postacı' sözleri Fenerbahçe'de istifa getirdi

30 Temmuz 2023 09:33 - Güncelleme : 30 Temmuz 2023 09:37
Ali Koç'un 'postacı' sözleri Fenerbahçe'de istifa getirdi
Fenerbahçe,İstifa,Ali Koç,Mithat Yenigün

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyesi Mithat Yenigün, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ‘postacı’ ithamının ardından istifa etti.

Fenerbahçe’de Temmuz Ayı Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, dün Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli camianın gündemini değerlendirdiği sırada Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’la ilgili de konuştu.

Koç’un, Yıldırım’la ilgili açıklamaları sırasında sarf ettiği, “Aziz Yıldırım bize mektup yazdı, kolej binasının yeniden yapabileceğini söyledi. Mithat Yenigün'ü yolladı. Zaten o postacı” sözlerinin ardından Fenerbahçe’de istifa geldi. Yüksek Divan Kurulu Üyesi Mithat Yenigün, istifa etti.

Ali Koç’un Aziz Yıldırım’la ilgili sözleri şöyle oldu:

"BAŞKANIN EĞİTİM AŞKI KABARDI"

"Başkanın eğitime ne kadar önem vermediğini biliyorum. Eğitim aşkı kabardı başkanın... Allah razı olsun. Fırsatçı yaklaşım ama Fenerbahçe'ye fayda sağlıyorsa, kabulüz. Bize mektup yazdı, kolej binasının yeniden yapabileceğini söyledi. Mithat Yenigün'ü yolladı. Zaten o postacı. 50 milyon dolar değil, 3 milyon dolar ayırmış. Başkanımızdan, Allah razı olsun. Bunu ciddi söylüyorum. Ana binayı yıkacaklar ve yapacaklar. Konferans ve spor salonunu bizim yapmamızı istediler. Görüşmeler olumlu gidiyor.

"HİÇ DE CESUR OLMAYAN BİR LİDERSİNİZ"

Önüne hazırlanan metin koyulmuş. Metne sadık kalamadı, saçma sapan çirkin, ayrıştırıcı söylemlerle gerçek iç dünyasını yansıtıyor. Saçma sapan ekonomik hesaplar... Neredeyse biz borçlu çıkacağız. Hangi birine cevap verelim. Kamuoyu önünde karşıma çıkma cesaretiniz varsa, her söylediğinize cevap veririm. O güne kadar Aziz Yıldırım konusu kapanmıştır. Sayın Başkan, siz hayatımda karşılaştığım en cesur görünümlü ama hiç de cesur olmayan bir lidersiniz. Biraz iyi niyetli olsaydınız, Fenerbahçe'ye yapacağınızı eleştirilerinizi dışarıda değil, kongre üyeleri önünde yapardınız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...