Tgrt Haber

Almanlar kesenin ağzını açtı: Barış Alper Yılmaz için rekor teklif!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
25 May 2024 18:21 - Güncelleme : 25 May 2024 18:34
Almanlar kesenin ağzını açtı: Barış Alper Yılmaz için rekor teklif!

Galatasaray forması altında bu sezon gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan Barış Alper Yılmaz'a sürpriz bir ekip talip oldu. Barış Alper'e Alman ekibinden rekor bir teklif geldiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Galatasaray'ın milli futbolcusu Barış Alper Yılmaz'ın talipleri her geçen gün artıyor. EURO 2024'te A Milli Takım forması giyecek olan yıldız futbolcuya son olarak Bundeliga'dan sürpriz bir ekip kanca attı.

LEİPZİG'DEN 23 MİLYON EURO TEKLİF!

Bundesliga ekibi Leipzig, Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istiyor.

Fanatik'te yer alan habere göre; Alman ekibi Leipzig, Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz için 23 milyon Euro'luk bir teklif yaptı.

REKOR KIRACAK!

Transferin bu bedelle gerçekleşmesi halinde Barış Alper Yılmaz yurt dışına transfer olan yerli futbolcular arasında en yüksek bonservis ödenmiş olan isim olarak tarihe geçecek.

Almanlar kesenin ağzını açtı: Barış Alper Yılmaz için rekor teklif! - 1. Resim

54 MAÇTA 7 GOL-12 ASİST

Barış Alper Yılmaz bu sezon Galatasaray formasıyla 54 maça çıktı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 7 gol atarken 12 de asist yaptı.

Milli futbolcu özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Barış Alper'in EURO 2024'te A Milli Takım'ın en önemli kozlarından olması bekleniyor.

Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...