Tgrt Haber

Altay Bayındır'a İtalyan devi talip oldu!

03 Aralık 2022 19:22 - Güncelleme : 03 Aralık 2022 19:30
Altay Bayındır'a İtalyan devi talip oldu!
Fenerbahçe,Altay Bayındır,Inter

Spor Toto Süper Lig'e verilen Dünya Kupası arasında hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin başarılı file bekçisi Altay Bayındır'a Avrupa devinin talip olduğu öğrenildi.

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme meydana geldi. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli eldiveni Altay Bayındır'a Avrupa devinin transfer teklifinde bulunmaya hazırlandığı iddia edildi.

INTER HAREKETE GEÇİYOR!

Milliyet'in Sky Sports Italia'dan derlediği haberde; Altay Bayındır'la birlikte transfer listesinde Dünya Kupası'nda dikkat çeken yıldızın da olduğu aktarıldı.

Serie A devi Inter'in Altay Bayındır'ı kadrosuna katmak istediği belirtildi. Tecrübeli file bekçisini transfer etmek isteyen Inter'in Samir Handanovic'in yerine bir alternatif peşinde olduğu kaydedildi.

Altay Bayındır ile birlikte Dünya Kupası'nda İsviçre formasıyla başarılı bir performans ortaya koyan Yann Sommer'in de Inter'in transfer listesinde bulunduğu belirtildi.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Fenerbahçe'nin 10 Temmuz 2019'da kadrosuna dahil ettiği Altay Bayındır'ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 24 yaşındaki eldivenin güncel piyasa değeri 13 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Altay Bayındır, A Milli Futbol Takımı'nın formasını 5 maçta terletti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...