Tgrt Haber

Andrea Pirlo için sürpriz iddia: Ülkesine dönüyor

21 Haziran 2023 23:21 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 23:38
Andrea Pirlo için sürpriz iddia: Ülkesine dönüyor
Fatih Karagümrük,Lecce,Andrea Pirlo

Fatih Karagümrük ile sözleşmesi sona eren İtalyan teknik adam Andrea Pirlo'nun, Serie A ekibi Lecce ile görüştüğü öne sürüldü.

Spor Toto Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo'nun, Serie A ekibi Lecce'nin transfer gündeminde olduğu iddia edildi.

ANDREA PİRLO, LECCE İLE GÖRÜŞÜYOR

Tuttomercatoweb'in haberine göre; Pirlo'nun Lecce'nin başına geçme ihtimali artıyor.

İtalyan kulübünü teknik heyet sorumlusu Pantaleo Corvino'nun, Andrea Pirlo'nun menajeri Tullio Tinti ile bir araya gelerek bir görüşme yaptığı belirtildi.

LİSTE BAŞI

Haberde, Karagümrük'ten ayrıldıktan sonra boşta olan 44 yaşındaki teknik adamın, Lecce'nin teknik direktör adayları arasında liste başı olduğu ancak Roberto D'Aversa ve Marco Giampaolo'nun da adaylar arasında bulunduğu ifade edildi.

31 MAÇTA 9 GALİBİYET ALDI

Andrea Pirlo, geride kalan sezonda Karagümrük'ün başında 31 maça çıktı ve 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 yenilgi alarak 38 puan topladı.

Lecce ise Serie A'da 36 puanla düşme hattının bir basamak üstünde, 16. sırada sezonu bitirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...