Tgrt Haber

Andrea Pirlo’dan Trabzonspor açıklaması: Tekliflerini kabul etmedim

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Nisan 2023 09:15 - Güncelleme : 19 Nisan 2023 09:30
fatih karagümrük,trabzonspor,andrea pirlo

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü olan Andrea Pirlo, Trabzonspor’dan teklif aldığını ancak sezon sonuna kadar takımının başında olacağını söyledi. Pirlo “Kendi etik anlayışıma göre karşı taraftan aldığım teklifi kabul etmedim” dedi.

Trabzonspor’da teknik direktör bilmecesi sona erdi. Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile anlaşmaya varıldı ve 1.5 senelik sözleşme imzalandı. Teknik direktör arayış sürecinde Trabzonspor’un Fatih Karagümrük Teknik Direktörü olan Andrea Pirlo’ya da teklifte bulunduğu iddia edildi. Söz konusu iddialara Pirlo Ümraniyespor’u 4-2’lik skorla mağlup ettikten sonra cevap verdi.

PİRLO: TRABZONSPOR’DAN TEKLİF ALDIM

İsminin Trabzonspor teknik direktörlüğü için konuşulması hakkında açıklama yapan Pirlo, “Şuan gördüğünüz üzere buradayım. Sezon sonuna kadar da burada olacağım. Trabzonspor’un teklifinden dolayı teşekkür ederim. Kendi etik anlayışıma göre karşı taraftan aldığım teklifi kabul etmedim” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...