Tgrt Haber

Angelino transferinde mutlu son! İmzayı atıyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
29 Ocak 2024 11:09 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 11:16
Angelino transferinde mutlu son! İmzayı atıyor
Galatasaray,İtalya,Roma,Leipzig,Angelino

Transfer çalışmalarını tam gaz sürdüren Galatasaray'da takımdan ayrılması planlanan oyuncular konuşunda da gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takımın sezon başında Alman ekibi Leipzig'den kiraladığı Angelino beklenen performansı verememiş ve bileti kesilmişti. İspanyol sol bekin bugün sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak üzere İtalya'ya gideceği belirtildi. İşte detaylar...

Sacha Boey'i Alman devi Bayern Münih'e rekor bedelle gönderen Galatasaray bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da takımdan ayrılacak oyuncular konusunda yoğun uğraş veriyor.

Sacha Boey'in transferinden gelen 30+5 milyon Euro'yu transferde kullanmayı hedefleyen Galatasaray, yabancı oyuncu kontenjanında da yer açmaya çalışıyor.

ROMA, ANGELİNO'YU TRANSFER EDİYOR

Sezon başında büyük umutlarla Leipzig'den kiralanan Angelino bir türlü beklenen performansı sergileyemedi. İtalyan devi Roma, İspanyol sol bek için devreye girdi.

LEİPZİG İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Galatasaray'ın hem maliyetinden çıkmak hem de yabancı kontenjanında yer açmak için yollarını ayırmayı düşündüğü 26 yaşındaki sağ bek için Roma, Leipzig'le anlaştı.

Anlaşmanın ardından Alman kulübü, Galatasaray ile Angelino arasındaki kiralık sözleşmeyi feshetmeye izin verdi.

İMZA İÇİN İTALYA'YA GİDİYOR

Roma'nın yıldız oyuncuyu sezon sonuna kadar kiraladığı ve kontratında Galatasaray ile olan anlaşmada olduğu gibi zorunlu olmayan 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor.

Angelino'nun bugün Roma'ya giderek sağlık kontrollerinden geçmesi ve resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...