Tgrt Haber

Kasımpaşa ile 'Özdeş'leşti! İstanbul ekibi tecrübeli hocayla anlaştı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
27 Mart 2023 16:08 - Güncelleme : 27 Mart 2023 17:12
Kasımpaşa ile 'Özdeş'leşti! İstanbul ekibi tecrübeli hocayla anlaştı
Kasımpaşa,teknik direktör

Süper Lig'de istikrarsız sonuçların ardından genç teknik adam Selçuk İnan ile yollarını ayıran Kasımpaşa, takımı tanıdık bir isme emanet etti. İstanbul ekibi, daha önce 2 kez takımı çalıştıran Kemal Özdeş'le anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Ümraniyespor ile karşılaşan Kasımpaşa sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Mücadelenin ardından teknik direktörü Selçuk İnan ile yollar ayrıldı.

YENİ HOCA KEMAL ÖZDEŞ

A Spor'un haberine göre; Kasımpaşa, teknik direktörlük görevi için Kemal Özdeş ile anlaşmaya vardı. İmzalar atılırsa bu, deneyimli teknik adamın Kasımpaşa'daki 3. dönemi olacak. 

Özdeş, daha önce Eylül 2016-Ekim 2018 ve Haziran 2019-Aralık 2019 arasında iki dönem Kasımpaşa'da teknik patronluk görevini üstlenmişti. 

SON 4 YILDA İSTİKRARSIZ TABLO

Kasımpaşa, son dört sezonda sık sık teknik direktör değişikliğine gitti. Bu dönemde Fuat Çapa, Şenol Can, Cihat Arslan, Hakan Kutlu ve Sami Uğurlu gibi isimler Kasımpaşa'nın teknik patronu oldu. Şenol Can bu süreçte iki farklı dönemde takımın başında yer aldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...