Tgrt Haber

Antalyaspor-Fenerbahçe maçında tartışılan karar: VAR kayıtları açıklanacak mı?

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
03 Ocak 2023 22:42 - Güncelleme : 03 Ocak 2023 23:20
Antalyaspor-Fenerbahçe maçında tartışılan karar: VAR kayıtları açıklanacak mı?
Antalyaspor,Fenerbahçe

Antalyaspor-Fenerbahçe maçının son bölümünde Fernando'nun attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ev sahibi ekibin teknik heyeti, ofsayt çalınan pozisyonda pasif oyuncuların aktif alana girmemesinden dolayı hakemin ofsayt kararına büyük tepki gösterdi. Ofsayt pozisyonu sosyal medyada gündem olurken VAR kayıtlarının açıklanması yönünde binlerce tweet atıldı.

Antalyaspor'un Fenerbahçe maçının son dakikalarında attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Yan hakemin ofsayt bayrağı kaldırdığı pozisyonda karar VAR'da da değişmedi.

Sayılmayan gol sonrasında sosyal medyada ofsayt tartışması başladı. Antalyasporlu futbolcular, bu pozisyonda topun ofsaytta olan oyuncuya gelmemesinden dolayı yoğun itirazlarda bulundu.

Antalyaspor-Fenerbahçe maçında tartışılan karar: VAR kayıtları açıklanacak mı?

(Görüntüler beINSPORTS'tan alınmıştır.)

JORGE JESUS: "VAR'I TEBRİK EDİYORUM"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Antalyaspor maçından sonra yaptığı açıklamada iptal edilen golle ilgili olarak VAR hakemini tebrik etti. Jesus, "Rakibimizin attığı son golde, VAR'ın verdiği karar doğru bir karardı. Rakip forvet, Bright'ı engelliyordu. Bu karar sebebiyle VAR'ı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar'dan pozisyona tepki:

https://twitter.com/ahmetcakar1/status/1610355266385592326

ANTALYASPOR İSYAN ETTİ

Antalyasporlu futbolcular, Fenerbahçe maçının son bölümünde iptal edilen gol sebebiyle hakem Kadir Sağlam'a tepki gösterdi. Pozisyonu yedek kulübesinde izleyen Antalyaspor teknik heyeti de iptal edilen gol sonrasında isyan etti.

Teknik direktör Nuri Şahin oyuncularını uzaklaştırarak bir süre maçın hakemi ile pozisyonu tartıştı.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1610370197843578887

VAR KAYITLARI YAYINLANACAK MI?

Mücadele sonunda sosyal medyada futbolseverler pozisyondaki VAR ses kayıtlarının açıklanıp açıklanmayacağı gündem oldu. Sosyal medyada VAR kayıtlarının açıklanması yönünde binlerce tweet atıldı.

Antalyaspor Kulübü ise yaptığı paylaşımda, "Adaletin olduğu paralel evrende maç sonucu 2-2!" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1610360645861666816

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...