Tgrt Haber

Arda Güler, Real Madrid'e transfer süreciyle ilgili konuştu: "Ali Koç'a kırgınlığım yok"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com.tr
29 Nisan 2024 22:42 - Güncelleme : 30 Nisan 2024 20:56
Arda Güler, Real Madrid'e transfer süreciyle ilgili konuştu: "Ali Koç'a kırgınlığım yok"

Milli yıldız Arda Güler, Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer süreci, başkan Ali Koç ile ilişkisi ve İspanyol devindeki durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Real Madrid'de forma giyen genç yıldız Arda Güler, son olarak La Liga'da oynanan Real Sociedad maçında ilk 11 başlamış ve attığı golle galibiyeti getiren isim olmuştu.

Genç 10 numara performansıyla büyük beğeni topladı ve İspanyol basınında büyün yankı uyandırdı.

"FENERBAHÇE'DE KALABİLİRDİM"

Arda Güler, Fenerbahçe'den ayrılış süreci ve Başkan Ali Koç'la ilişkisine dair açıklamalarda bulundu. 

Real Madrid'in genç yıldızı Kafa Sports'a verdiği röportajda, "Fenerbahçe'de bir sene daha kalabilirdim ama ben Fenerbahçeli bir Türk gencinin Avrupa'da, özellikle de Real Madrid'de neler yapabileceğini göstermek istedim. İnşallah da göstermeye devam edeceğim" dedi.

Arda Güler, Real Madrid'e transfer süreciyle ilgili konuştu:

"BABAMIN KOMİSYON İSTEMESİ MÜMKÜN DEĞİL"

Fenerbahçe'den transfer olduğu dönemde babası hakkında çıkan iddialara cevap veren Arda Güler; "Babamın transferden komisyon istemiş olması mümkün değil. Belki de insanlar bu profesyonel süreçlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorlar, böyle bir şey mümkün değil. Yakınımızdaki herkes Fenerbahçe ne kadar kazanabilirse o kadar kazansın diye uğraş verdiğimizi biliyor. O yüzden bu mümkün değil" ifadelerini kullandı.

GOL SEVİNCİNİ AÇIKLADI

Milli futbolcu, Real Sociedad maçında attığı golün ardından yaptığı gol sevinciyle ilgili, "Gol sevincim tevekküle dayanıyor. Ben her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum." şeklinde konuştu.

Arda Güler, Real Madrid'e transfer süreciyle ilgili konuştu:

"ALİ KOÇ'A KIRGINLIĞIM YOK"

Fenerbahçe Başkanı ile dargın olup olmadığıyla ilgili konuşan Arda,  "Ali Koç'a karşı bir kırgınlığım yok. İlk gol attığımda da ilk arayanlardan biri oldu. Sakatlandığım dönemde de sürekli konuşuyorduk. Başkan, annemin birkaç sene önce olduğu bir ameliyatta bize çok yardımcı oldu. O yüzden Ali Koç, bizim ailemiz için özel bir isimdir" dedi.

"ALABA GALATASARAYLI, ARADA ŞAKALAŞIYOR"

Real Madrid'deki ortam hakkında da açıklamalarda bulunan genç yıldız; "Avusturya maçından sonra Alaba'yla birlikte döndük. O da Avusturya'daydı. Çok fazla Türk'ün olduğu bir semtte büyümüş hatta Galatasaraylıymış. Arada şakalaşıyor benimle 'Sen Fenerbahçelisin ben Galatasaraylıyım.' diye. Rüdiger de Almanya'da olduğundan dolayı biraz Türkçe biliyor. Ben geldiğimde soyunma odasında Türkçe küfürleri duydum, herkes Türkçe küfürleri biliyor" dedi. 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...