Tgrt Haber

Aslan'dan Tete Bombası! Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye bir transfer çalımı daha

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: Ajanslar
08 Ağustos 2023 13:40 - Güncelleme : 08 Ağustos 2023 13:46
Aslan'dan Tete Bombası! Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye bir transfer çalımı daha
galatasaray,fenerbahçe,tete,transfer

Wilfried Zaha transferinde ezeli rakibi Fenerbahçe'ye "transfer çalımı" atan Galatasaray, Tete transferinde de mutlu sona ulaştı. Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe'nin "hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda" vazgeçtiği Brezilyalı yıldızın transferini bitirmek üzere... Galatasaray transferi açıklamaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin bir süre ilgilendiği ancak transfer görüşmelerinden ayrıldığı Brezilyalı yıldız Tete ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Galatasaray, yeni bir transfer çalımına imza atarak Tete'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

TETE'NİN MALİYETİ BELLİ OLDU

Sarı-Kırmızılılar, bir süredir temas halinde olduğu Tete ile mali şartlarda anlaşma sağladı. Galatasaray ile Tete arasındaki anlaşmanın detayları da netlik kazandı.

Sarı-kırmızılıların, genç oyuncuya yıllık 2 milyon 500 bin euro maaş ödeyeceği öğrenildi. Bonservisini elinde bulunduran Tete'ye aynı zamanda 5 milyon euro imza parası verileceği kaydedildi.

SÖZLEŞME FESHİNDE HUKUKİ ENGEL YOK

A Spor'un haberine göre; Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini fesheden Tete konusunda hukuki araştırma yapan Galatasaray'ın bir sorunla karşılaşmadığı belirtildi.

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Bunun üzerine girişimlerini sıklaştıran Galatasaray'ın, Tete ile mali şartlarda anlaşma sağladığı kaydedildi. Habere göre; sarı-kırmızılılar, Brezilyalı futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Geride bıraktığımız sezonları Leicester City ve Lyon'da kiralık geçiren Tete, iki takımla çıktığı toplam 33 maçta 7 gol, 5 asistlik istatistik yakalamıştı.

FENERBAHÇE TRANSFERDEN ÇEKİLDİ

Fenerbahçe, son günlerde sarı-lacivertli kulüple adı anılan Tete ile ilgili açıklama yaptı.

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullandıldı.

"Bilgilendirme Son dönemde Kulübümüz ile adı geçen futbolcu Tete (Mateus Cardoso Lemos Martins) hakkında kamuoyunu bilgilendirmek zorunlu hale gelmiştir. Futbolcu ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunmuşlardır.

Bu ziyaret esnasında adı geçen oyuncu, menajerleri tarafından kulübümüze önerilmiştir. Kulübümüz muhtemel transfer ihtimaline istinaden şartları sorgulamış, ancak yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin tarafımıza uygun olmadığı kanaatine varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...