Tgrt Haber

Bakasetas ülkesine dönüyor: Fatih Terim istedi, Panathinaikos bitiriyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Aralık 2023 10:03 - Güncelleme : 28 Aralık 2023 10:08
Bakasetas ülkesine dönüyor: Fatih Terim istedi, Panathinaikos bitiriyor!
Panathinaikos,transfer,Fatih Terim,Bakasetas

Trabzonspor'un yeni sözleşme teklifini iki kez geri çeviren Anastasios Bakasetas için Panathinaikos düğmeye bastı. Lider PAOK'un 1 puan gerisinde olan ve bu sezon mutlak şampiyon olmak isteyen Yunan ekibi, teknik direktörlük görevine Fatih Terim'i getirmesinin ardından transferde de gaza bastı. İşte detaylar...

Yunanistan Süper Ligi'nde 13 yıldır şampiyonluk hasreti çeken Panathinaikos, sezon sonu şampiyonluğu elde etmek için bütün imkanlarını seferber etti.

Geçen yıl normal sezonu lider bitiren Yunan ekibi, şampiyonluk turunda zirveyi AEK'e kaptırmıştı. Atina temsilcisi, geride kalan 15 haftada 34 puan toplayarak, lider PAOK'un ardından 2. sırada yer alıyor.

BAKASETAS İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Trabzonspor ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Bakasetas, bordo-mavili kulübün kendisine yaptığı iki teklifli de geri çevirdi.

Sezon sonu Yunan oyuncuyla tekrar masaya oturma planları yapan Karadeniz ekibinde bu plan erkene çekilebilir. Şampiyonluğa oynayan bir takımda forma giymek isteyen Bakasetas için ülkesinde bu hedefe ulaşma adına bütün imkanlarını zorlayan Panathinaikos ilk sırada yer alıyor.

TRABZONSPOR TEKLİFLERE AÇIK

Sezona istediği gibi başlayamayan ve şampiyonluk planlarını yeni sezon için yapan Trabzonspor, oyuncularına gelecek olan tekliflere açık.

Ara transfer dönemi olmak üzere sezon sonu için de değişimin sinyallerini veren bordo-mavililer, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Bakasetas'a, ara transfer döneminde gelecek olan teklifi değerlendirecek.

YUNAN EKİBİ DEVRE ARASINI HEDEFLİYOR

Bu yıl şampiyonluk hedefine ulaşmak isteyen Yunan ekibi, Fatih Terim'in ardından Bakasetas'ı da sezon sonunu beklemeden kadrosuna katmayı planlıyor.

FIRTINA DÜŞÜK DE OLSA BONSERVİS BEKLİYOR

Trabzonspor'da yola devam etme isteğine şimdiye kadar olumlu cevap vermeyen Bakasetas için farklı planlar masada.

Sezon sonunun beklenmesi halinde oyuncu bordo-mavililerin yeni teklifini kabul etmezse bonservissiz ayrılmış olacak. Ara transfer döneminde muhtemel resmi teklif karşısında bordo-mavili kulübün bonservis bedeli talep etme hakkı olacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...