Tgrt Haber

Transferde Belhanda sürprizi: İstanbul'a dönüyor!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
25 Aralık 2023 16:25 - Güncelleme : 25 Aralık 2023 16:35
Transferde Belhanda sürprizi: İstanbul'a dönüyor!
Adana Demirspor,transfer,Pendikspor,Younes Belhanda,Trabzonspor

Transfer haberleri: Futbolcu maaşlarının ödenmediği iddia edilen Adana Demirspor’dan ayrılması beklenen Faslı yıldız Younes Belhanda, Pendikspor’un gündemine geldi. İşte detaylar...

Adana Demirspor’da yaşanan maddi sorunlar sebebiyle takımdan ayrılması beklenen Younes Belhanda'ya Süper Lig’den talip çıktı. Trabzonspor’la da adı anılan 33 yaşındaki futbolcu, Pendikspor’un gündemine girdi.

DEVRE ARASI HAMLE YAPILACAK

Ajansspor'un haberine göre; Adana Demirspor ile resmi olarak yollarını ayırmayan tecrübeli orta saha, önceki gün oynanan Antalyaspor maçının kadrosunda yer almadı. Yaşanan gelişmeleri yakından takip eden Pendikspor’un ayrılığın resmileşmesi halinde Belhanda’nın kapısını çalacağı ifade edildi.

TRABZONSPOR'A DA ÖNERİLDİ

Adana Demirspor ile ipleri kopma noktasına gelen Belhanda ile adı ilk anılan kulüp, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor oldu. 33 yaşındaki yıldız, menajerler tarafından Trabzonspor’a teklif edildi.

Belhanda konusunda teknik direktör Abdullah Avcı’nın kararına göre bordo-mavili yönetimin aksiyon alacağı belirtildi.

GALATASARAY İLE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Türkiye'ye 2017 yılında Galatasaray formasıyla adım atan Younes Belhanda, Türkiye’deki 7. yılını geçiriyor. Faslı yıldız sarı-kırmızılı formayla şampiyonluk da yaşadı.

Süper Lig'de 165 maça çıkan başarılı futbolcu, 36 gol ve 30 asiste imza koyarak dikkat çekmeyi başardı.

BU SEZON 20 MAÇTA FORMA GİYDİ

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla toplam 20 maça çıkan Belhanda, 3 gol ve 4 asistlik katkı verdi. Badou Ndiaye ile birlikte takımdan ayrılması beklenen Belhanda’nın Türkiye’de kalmaya sıcak baktığı belirtiliyor.

2021-2022 sezonundan bu yana Adana Demirspor forması giyen Belhanda, Akdeniz ekibiyle de 74 maçta 19 gol ve 12 asistlik katkı sağladı.

PENDİKSPOR KÜMEDE KALMA MÜCADELESİ VERİYOR

Belhanda’yı gündemine alan Pendikspor, tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. 16 maç sonunda 13 puan toplayan İstanbul ekibi, 19. sırada yer alıyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...