Tgrt Haber

Berkan Kutlu'ya sürpriz talip: Teklif belli oldu

30 Ocak 2023 21:51 - Güncelleme : 30 Ocak 2023 22:09
Berkan Kutlu'ya sürpriz talip: Teklif belli oldu
Spor Toto Süper Lig,Galatasaray,Berkan Kutlu,Cremonese,transfer

İtalyan ekibi Cremonese, Galatasaray'ın milli futbolcusu Berkan Kutlu'ya resmi teklifte bulundu. Bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan başarılı orta saha derbide gösterdiği etkili performansla beğeni toplamıştı. Okan Buruk'un vazgeçilmez isimlerinden biri olan Berkan Kutlu'ya yüksek bir bonservis teklifi geldi. İşte detaylar...

Spor Toto Süper Lig'de aldığı üst üste 10 galibiyet ile zirvede yer alan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'un vazgeçilmez isimlerinden biri olan Berkan Kutlu'ya sürpriz bir talip çıktı. Serie A'da topladığı 8 puanla ligin son sırasında yer alan İtalyan ekibi orta sahasını güçlendirmek adına milli futbolcuya kanca attı.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA TEKLİFİ GELDİ

Fanatik'in haberine göre; Deneyimli futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Cremonese, sözleşmeye 4 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu da ekledi. Milli oyuncuya yarım sezon için 700 bin Euro öneren Cremonese, sarı-kırmızılı heyetin kararını beklemeye geçti.

31 Ocak'ta İtalya'da ara transfer döneminin sona erecek olması nedeniyle İtalyan temsilcisinin Galatasaray'dan bir an önce cevap almak istediği öğrenildi.

FRANSA'DAN DA TALİBİ VAR

Sezon başında bir süre formasından uzak kalan Berkan, Lucas Torreira'nın yokluğunda Sivasspor ve Ankaragücü maçlarında bulduğu şansı iyi değerlendirmiş, devam eden süreçte Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasına girmişti.

Fransa Ligue 1'de 8. sırada bulunan Clermont da milli oyuncuyla ilgilenirken Cremonese en ciddi hamleyi yaparak teklifini sundu.

4 MİLYON EURO'YA GALATASARAY'A GELMİŞTİ

Temmuz 2021'de 4 milyon Euro bonservisle Alanyaspor'dan transfer edilen başarılı orta saha, sarı-ırmızılı formayla çıktığı 68 resmi maçta 1 gol, 5 asistle oynadı. A Milli Takım formasını da 7 kez giyen 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 4 milyon Euro...

Berkan Kutlu'ya sürpriz talip: Teklif belli oldu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...