Tgrt Haber

Beşiktaş Abdullah Avcı’nın izinde

28 Şubat 2022 07:33 - Güncelleme : 28 Şubat 2022 07:37
Beşiktaş gelecek sezonun planlamalarını oluşturmaya başladı.

Beşiktaş'ta gelecek sezonun temelleri şimdiden atılıyor. Takım savunmasını düzelten, deplasman fobisini yenen teknik sorumlu Önder Karaveli, Abdullah Avcı'nın geçen sezonki Trabzonspor'unu anımsatıyor.

Beşiktaş gelecek sezonun planlamalarını oluşturmaya başladı.

Ligin zorlu deplasmanlarından biri olan Sivas'tan üç puanla dönen Beşiktaş'ta moraller yüksek. Geçici olarak göreve başladıktan sonra takımı toparlayan Önder Karaveli'ye de duyulan güven camiada giderek artıyor. Beşiktaş'ın başında 15 maça çıkan ve bunların sadece birini kaybeden genç teknik adam, ligin ikinci yarısında ise yoluna namağlup olarak devam ediyor. Karaveli'nin Beşiktaş'ı geçen sezonki Trabzonspor'u anımsatıyor. Abdullah Avcı göreve geldiğinde kötü durumdaki takımın önce savunma yönünü geliştirmiş, sonra da oyun sistemini oturmaya başlamıştı.

PRİM GELİYOR

Önder Karaveli de önce savunmaya çözüm budu. Karavelili Beşiktaş akan oyunda sadece bir defa kalesinde gol gördü. Bu gol, Önder Hoca'nın 15'inci maçında yani Sivas’ta yaşandı. Karaveli'nin gelecek sezon oyunu Ghezzal üzerinden şekillendireceği son maçlarda anlaşılıyor ancak bu durum skora yansımıyordu. Sivas'ta bu da gerçekleşti ve Ghezzal'ın resitali izlendi zorlu deplasmanda. Öte yandan yönetim de takımın bu yükselişinden çok memnun. Seri galibiyetlerin devam etmesi durumunda takıma özel prim verilmesinin planlandığı öğrenildi.

GHEZZAL KENDİNE GELDİ

Geçen sezon takımda gole en çok katkı yapan isimlerden olan ve ligde de asist krallığına ulaşan Rachid Ghezzal bu sezon bekleneni verememişti. Önder Karaveli'nin göreve gelişi Cezayirli yıldızı da kendine getirdi. Son haftalarda Ghezzal'le sık sık özel toplantılar yapan Karaveli'nin sahada özgürlük tanıdığı yıldız oyuncu bu özel ilginin meyvelerini de vermeye başladı. Genç teknik adam maç sonunda Ghezzal'e "İşte sen busun!" diye sevinçle bağırdı. Önder Hoca'nın bu sözlerini diğer futbolcular da alkışladı.

Beşiktaş Abdullah Avcı’nın izinde

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...