Tgrt Haber

Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic transferini açıkladı

01 Şubat 2023 16:59 - Güncelleme : 01 Şubat 2023 18:11
Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic transferini açıkladı
Beşiktaş,Amir Hadziahmetovic,transfer,Konyaspor

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, Konyasporlu Amir Hadziahmetovic'in transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş, Konyasporlu Amir Hadziahmetovic'in transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Beşiktaş Kulübü'nden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Amir Hadziahmetovic'in transferi konusunda kendisi ve kulübü Konyaspor ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Başarılı orta saha İstanbul'a iniş yaptı. Amir Hadziahmetovic sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından kendisine 4.5 yıllığına Beşiktaş'a bağlayan sözleşmeye imza atacak.

"BEŞİKTAŞ DAHA ISRARLIYDI"

Beşiktaş'a transfer olan Amir Hadziahmetovic, havalimanında basın mensuplarına şu ifadeleri kullandı: "7 yıldır Konya'daydım. Gerçekten çok uzun bir süre ve burada keyif aldım. Çok güzel bir zaman geçirdim. Konya'yı çok seviyorum ama hayat ve futbol kariyerim devam ediyor. Beşiktaş daha ısrarlıydı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...