Tgrt Haber

Son dakika! Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için seyirci kararı: Misafir takım taraftarı stada alınmayacak

27 Eylül 2022 15:30 - Güncelleme : 27 Eylül 2022 15:59
Son dakika! Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için seyirci kararı: Misafir takım taraftarı stada alınmayacak
Beşiktaş,Fenerbahçe

Son dakika haberi: Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek derbi öncesi, sarı lacivertli takım taraftarını üzecek bir açıklama yapıldı. Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmada Fenerbahçe taraftarı stada alınmayacak. Misafir takım için ayrılan koltuklar, siyah beyazlı taraftarlar için satışa sunulacak.

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında 2 Ekim Pazar günü Vodafone Park'ta Beşiktaş ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek dev derbi öncesi seyirci kararı çıktı. Buna göre misafir takım taraftarı stada alınmazken biletler ev sahibi takım taraftarlarının satışına sunulacak.

BİLETLER YARIN SATIŞA SUNULACAK

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, maç biletlerinin yarın saat 10.00'da satışa sunulacağını açıkladı. Ayrıca İl Güvenlik Kurulu kararları da açıklanırken "Misafir tribünü, rakip takım taraftarı için satışa kapalı olacak, söz konusu koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacaktır" denildi.

Son dakika! Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için seyirci kararı: Misafir takım taraftarı stada alınmayacak

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasındaki maç için İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı kararlar şu şekilde:

"Fenerbahçe karşılaşmasında sadece Beşiktaş A.Ş. logolu Passolig kart sahibi taraftarlar bilet satın alabilirler.

02.10.2021 tarihinden itibaren Fenerbahçe A.Ş. logolu Passolig kartlarını iptal eden taraftarlar karşılaşmaya bilet satın alamayacaktır.

Karşılaşmaya bilet satın alan taraftarlar ve kombine sahipleri biletlerini transfer edemeyecektir.

Misafir tribünü, rakip takım taraftarı için satışa kapalı olacak, söz konusu koltuklar Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...