Tgrt Haber

Beşiktaş golcü avında! Sörloth, Dike ve Burak Yılmaz...

01 Nisan 2022 20:00 - Güncelleme : 01 Nisan 2022 20:19
Beşiktaş golcü avında! Sörloth, Dike ve Burak Yılmaz...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Süper Lig'de zirvenin çok uzağında kalan ve Avrupa kupalarını katılım mücadelesi veren Beşiktaş, yeni sezon için çalışmalara şimdiden başladı. Siyah-beyazlı ekip takımın başına Valerien Ismael'i getirdi ve birçok futbolcu için temaslarını sıklaştırdı. Kara Kartal forvet için Sörloth, Daryl Dike ve Burak Yılmaz isimleri üzerinde yoğunlaştı.

Vincent Aboubakar'dan sonra büyük umutlarla kadroya katılan Batshuayi'den istenilen performans alınamaması üzerine forvet takviyesi konusunda ince eleyip sık dokuyan Beşiktaş'ta listeye ilk giren isim Trabzonspor'un eski golcüsü Sörloth...

Sociedad'ın satın alma opsiyonunu kullanmadan Leipzig'e geri göndereceği 26 yaşındaki Norveçli golcü için Alman ekibine kiralama teklifinde bulunuldu. Valerien Ismael'in de onay verdiği Sörloth için kulübünün kararı bekleniyor. Bu transferin gerçekleşmesi için yapılan sözleşme gereği Trabzonspor'dan da onay alınması gerekiyor. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin ilişkilerinin iyi olduğu biliniyor.

2. ADAY ISMAEL'İN GOLCÜSÜ

Listedeki diğer aday ise teknik direktör Valerien Ismael'in önerdiği Daryl Dike...

Ismael, 21 yaşındaki eski oyuncusunu Beşiktaş'ta görmek istiyor, yönetim de olumlu bakıyor ama oyuncunun bu sezonki uzun süreli sakatlığı nedeniyle kafalarda soru işareti var ve bu yüzden ilk tercih konumunda değil.

BURAK YILMAZ DA LİSTEDE

Gündeme gelen son isim olan Burak Yılmaz için bekleyiş sürüyor. 36 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'a dönme ihtimali üzerine Ismael'e konuyu ileten siyah beyazlı idareciler, hocanın cevabını bekliyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Ismael'in ilerleyen yaşı nedeniyle Burak'a sıcak bakmayacağı belirtilse de başkan Ahmet Nur Çebi'nin Fransa'ya giderken alacağının önemli bir kısmını bırakan Burak'ı yeniden kadroda görmek istediği belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...