Tgrt Haber

Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic'te geri sayıma geçti: Saatler sonra İstanbul'da...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Şubat 2023 10:17 - Güncelleme : 01 Şubat 2023 10:25
Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic'te geri sayıma geçti: Saatler sonra İstanbul'da...
Beşiktaş,Konyaspor,Transfer

Konyaspor'da forma giyen Bosnalı milli futbolcu Amir Hadziahmetovici için Beşiktaş geri sayıma geçti. Hadziahmetovici sözleşme imzalamak için bugün İstanbul'a gelecek.

Konyaspor'da forma giyen Bosnalı milli futbolcu Amir Hadziahmetovici için son aşamaya gelen Beşiktaş, resmen renklerine bağlamak için geri sayıma geçti. Beşiktaş, 25 yaşındaki oyuncunun transferi için Konyaspor’la 3 milyon euro bonservis, 1 milyon euro performans bonusu ve olası satıştan yüzde 20 pay karşılığında anlaşma sağladı.

KONYASPOR'DAN ALACAĞINDAN VAZGEÇTİ

Kariyerini Beşiktaş’ta sürdürmek isteyen ve bu konuda kulübüne baskı uygulayan Hadziahmetovic’in de yaklaşık 600 bin euro tutarındaki alacağından vazgeçtiği aktarıldı.

İSTANBUL'A GELİYOR

Kartal’la 4,5 yıllık sözleşme imzalayacak Hadziahmetovic’in senelik bir milyon euro kazanacağı ifade edildi. Hadziahmetovic, 16:45 uçağıyla Beşiktaş için İstanbul'a geliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...