Tgrt Haber

Beşiktaş ikincilik için sahaya çıkıyor! Rakip Konyaspor... Muhtemel 11'ler belli oldu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
07 Haziran 2023 16:44 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 17:07
Beşiktaş ikincilik için sahaya çıkıyor! Rakip Konyaspor... Muhtemel 11'ler belli oldu
Beşiktaş,Konyaspor

Beşiktaş Süper Lig'in 38. ve son haftasında sahasında Konyaspor'u ağırlıyor. Siyah-Beyazlılara ligi ikinci bitirmek için galibiyetten başka bir sonuç yaramıyor. Zorlu maç öncesi iki takımın muhtemel 11'leri ve diğer detaylar...

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun 38. ve son haftası bugün oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak. Sezonu ikinci tamamlamak isteyen Beşiktaş, sahasında ligin dişli takımlarından Konyaspor'u ağırlayacak.

Ligde şu ana dek 23 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi ile son haftaya 77 puanla 3. sırada giren Siyah-beyazlı ekip, Konyaspor'u yendiği takdirde, ligi ikili averajda üstün olduğu Fenerbahçe'nin önünde ikinci sırada noktalayacak. Beşiktaş ile aynı puana sahip Fenerbahçe, Gaziantep FK'nin ligden çekilmesi nedeniyle son hafta hükmen galip ilan edilecek.

BEŞİKTAŞ'TA 4 EKSİK

Yaptığı maçların 12'si kazanan, 14'ünde berabere kalan ve 9'undan mağlup ayrılan Konyaspor ise 50 puanla 7. sırada bulunuyor. Beşiktaş, ligin ilk yarısında Konya'da oynanan mücadeleyi 2-1 kazanmıştı.

Beşiktaş'ta maç öncesi Romain Saiss, Onur Bulut, Nathan Redmond ve Alexandru Maxim'in sakatlıkları bulunuyor. Beşiktaş'ta Arthur Masuaku ise sarı kart cezası nedeniyle Konyaspor karşısında forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Beşiktaş Vodafone Park Stadı'ndaki müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Hakem Ümit Öztürk'ün düdük çalacağı maçı BeIN Sports naklen yayımlayacak.

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Mert, Rosier-Welington-Colley-Umut, Hadjiahmetovic-Salih, Muleka-Gedson-Cenk, Aboubakar

Konyaspor: Sehic, Adil, Guilherme, Calvo, Cebrail, Soner, Pozuelo, Bouchalakis, Michalak, Mahir, Moreno

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...