Tgrt Haber

Beşiktaş Rosier ve Ghezzal transferlerini bitirdi! Son dakika transfer haberleri

27 Temmuz 2021 09:55
Beşiktaş Rosier ve Ghezzal transferlerini bitirdi! Son dakika transfer haberleri
Rachid Ghezzal,Beşiktaş,Valentin Rosier

Son dakika transfer haberine göre; Beşiktaş, Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier transferinde son viraja girdi. İki oyuncuyla da anlaşan siyah-beyazlılar resmi imzaları bu hafta içinde atacak. Transferlerin resmiyete kavuşması halinde Beşiktaş Kulübü, Ghezzal ve Rosier için yaklaşık 7.5 milyon euro'yu kasasından çıkaracak.

Rachid Ghezzal ile 4 yıllık sözleşme için uzlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, Cezayirli oyuncunun bonservisi almaya çok yaklaştı. Leicester City ile 2.7 milyon euro karşılığında anlaşmaya çalışan Beşiktaş, İngiliz ekibinin yanıtını bekliyor.

Siyah-beyazlılar, Valentin Rosier için ise Sporting ile 4,5 milyon euro karşılığında el sıkıştı. Beşiktaş yönetimi, harcama limitlerini aşmamak için Fransız oyuncuyu zorunlu satın alma opsiyonu ile 1 yıl daha kiralamayı da gündemine aldı. Bu durumun gerçekleşmesi halinde 24 yaşındaki sağ bek 1 yıl daha kiralık olarak forma giyecek. Sezon sonu zorunlu satın alma opsiyonu geçerlilik kazanacak.

Siyah-beyazlılar Ghezzal ve Rosier transferlerini bu hafta tamamlayıp, 2 oyuncuyu da İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...