Tgrt Haber

Beşiktaş Semih Kılıçsoy için kararını verdi

Editör: Murat Makas / Kaynak: Sözcü
27 Şubat 2024 15:51 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 15:51
Beşiktaş Semih Kılıçsoy için kararını verdi
Beşiktaş,Semih Kılıçsoy

Beşiktaş, Avrupa devlerinin transfer listesine giren genç yıldız Semih Kılıçsoy için son kararını verdi.

Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de çıktığı 10 maçta 9 gol atan genç yıldız Semih Kılıçsoy Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Tekliflere hazırlanan Siyah-beyazlı camia genç santrfor için son kararı verdi.

Sözcü'de yer alan habere göre, Beşiktaş'ta yeni sezon planlaması Semih Kılıçsoy'un takımda kalacağı senaryoya göre yapılıyor. Avrupa devlerinin ilgisini çeken Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'a teklifler gelirken, yönetimin 18 yaşındaki futbolcuyu göndermeye niyeti yok.

EN AZ BİR SEZON DAHA

Beşiktaş, Türkiye rekorunun kırılacağı astronomik bir teklif gelmemesi durumunda Semih Kılıçsoy ile yolları ayırmayacak ve genç yıldız bir sezon daha siyah-beyazlı formayı giyecek.

Beşiktaş Semih Kılıçsoy için kararını verdi - 1. Resim

Semih Kılıçsoy'un da tavrının kalmaktan yana olduğu ifade edilirken, genç yıldız en az bir sezon daha Beşiktaş formasını giymek istiyor.

Kaynak: Sözcü
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...